resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31163
    kendisi ile en onemli konulardan bir tanesi burada bile biri kendisini elestirecek entry girmeden once yasayan efsanemiz vs vs demek zorunda hissediyor kendisini. cunku oyle bir topluluk var ki basarısızlıkta onu asla asla suclu gormeyen, basarıyı da tamamen mutevellit sanan. ve bu topluluk kendisinin elestirilmesi durumunda eleştiren kişiyi galatasaraylı olmamaya varacak kadar agır sekilde sucluyor.
    olay sadece bu sezonun uc resmi macında henuz one bile gecememiz degil, buna ragmen sayın hocamızın kendi haric herkesi bundan sorumlu gormesidir.
    bu macta suc pası atan evladı aytacın degil, golu kacıran mustafanın oldu.
    taraftar ıslıkladıgı icin, egosu geregi evladı aytacı sakatlanana kadar 11 de gorecegiz ve artık mustafayı bir daha 11 de zor goruruz.
    psv orta sıra bir avrupa takımı madara oldun, kadroda cok eksik vardı, ilk mactı 7-2 anlasılmaz da ona bile alıstırdın bizi.
    turkiye liginde olsa alanyası, sivası, trabzonu, malatyası, karagumrugu nun tokat manyagı yapacagı, tek bildigi topun arkasında savunma olan takıma 2 pozisyon buldun diye iyi oynadık sanman anlasılmaz.
    o kadar kotu takım ki bizi eleyemez ama olur da bu takıma bile elenmeyi basarırsan artık heralde suc bende ya toparlanacagım ya da istifa edecegim diye bir acıklama yaparsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın