resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31157
    kötü oyun oynatıyor bize hoca. 18/19 başından beri bak iyi oynadık diyebileceğim maç sayısı 10 en fazla. bence bu durumun en büyük sebebi de pas oyununa fazla takması. bir kere geriden pasla çıkamıyoruz. bu durumu 19/20 sezonunda lemina'yı stoperlerin sağına mariano'yu kanat bekine, seri'yi de registaya çekiğimiz 5 6 maçta çözdük sadece. sonra fenerbahçe'yi başka bir oyunla yenince ondan da vazgeçtik. bazı kronik sorunlara çözüm bulamıyor. duran toplardan tehlike yaratamıyoruz. yeterli pas opsiyonu oluşturamıyoruz. bence takım savunmamız iyi, ama 17/18 fenerbahçesi gibi delicesine bireysel hata yapıyoruz. bir de hocayı en çok bozan şey de 5. oyuncu değişikliği hakkı oldu. sanmıyorum ki bu yeniliğe daha kötü cevap veren başka hoca olsun.

    bence birkaç kilit çözücü adam almamız şart. yetenekli gerekirse koşmayan feghouli tarzı. üzgünüm ama böyle. hoca eğer pas oyununda ısrar edecekse bize yoktan var edecek oyuncu lazım. çünkü üretemiyoruz. ama dün bu takım ilk defa birbiri ile oynadı. muslera saçma sapan hata yaptı, 10 kişi kaldık vs.

    ne trömsöler, östersundslar görüp şampiyon olduk. takım daha oturacak. eksikler de dolacak. her şeyi geçtim, 2019'da millet abdullah avcı'dan ders alsın, 2021'de sergen yalçın'dan ders alsın derken son hafta buraların havası malum. hoca ile iddiaya girilmez. yanlışlar dolu. ama toplanacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın