resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31136
    psv macinda belliydi bir senenin daha cope atilacagi. hoca kusura bakma ama 1996 yilinda geldigi galatasaray’da suan en aciz donemini yasiyor. 2019 yilindan beri. kendisiyle basladiginiz ve sezonu 6. bitirdigimiz 2003-04 sezonunda bile su yukardaki son iki seneye oranla cok daha hirsli dominant maclar cikariyorduk ki o sezon sacma sapan bireysel hatalardan goller yemesek ligden kopmaz, ucl’de gruptan cikardik. ama 2019 sonbaharindan beri ne oynadigimiz belli ne bir planimiz. bu surecte lemina’nin cosmasiyla ocak-mart 2020 arasi disinda ne yaptigimizi bilen yazsin. bekliyorum. pandemi, ocagi bekle, bize uc sene verin vs. diye diye iki senedir dimdizlak asagi gidiyoruz.

    hadi ligde bir macla sampiyonluk kacirirsin eyvallah ama avrupa’da ne oynadik son uc senede? schalke’li, porto’lu, lokomotiv moskova’li gruptan cikamadik financial fair play dedik. ertesi sene real’den, psg’den 6 yedik, 5 yedik bu sefer makas dedik. glasgow rangers’a dis geciremedik gerrard yapmis agbii dedik. bu sene psv’den 5 yemeyi (bakin iki senede real’den psg’den 5 yemeden psv’den 5 yemeye dustuk hani bu bile…neyse gulmuyorum ya) gectim st. johnstone nedir abi!?

    tabi bu surecte yonetim suclu oldu, futbolcular suclu oldu, hatta taraftar dahi suclu oldu ama hocanin hic sucu yoktu. sirf kendisine karsi cikacak diye yanina bir tane donanimli yardimci almadi, ceza aldigi her hafta puan kaybettik. financial fair play diyoruz da madem ffp var niye altyapiya yonlenmiyoruz. klopp boru muydu da iflas etmis dortmund’u aldi gotze, lewandowski, reus gibi genc ve bilinmeyen adamlardan takim olusturup dortmund’u tekrar dev haline getirdi?

    34 yasindaki arda’da ve aslinda ocak 2020’de ajax’a kiralik gittiginde bir daha hic geri gelmemesi gereken ayni yastaki babel’de ne buluyorsun hocam!? cok merak ediyorum. mostafa mohamed gibi wonderkidi bu adamlar icin mi taraftar onune atiyorsun!?

    birilerinin artik krala sadece zeki insanlarin gordugu hayali kiyafeti giymedigini aslinda ciplak oldugunu soylemeli. evet kral ciplak arkadaslar. siz nasil gormek isterseniz isteyin kral ciplak, durum bu.

    yavastan okan buruk hazirliklarina baslayalim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın