resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31136
    ilk yarıda ürettiğimiz bütün pozisyonlar sol kanadımızdan. iki-üç tanesi de son tercihler doğru olsa gol olacak pozisyonlar. berkan, babel,patrick iş birliği. sağ tarafta oynayan kerem'in forvet hattına girip, sola yanaşarak desteklediği. sağ tarafımız ise neredeyse işlemedi. boey kaderine terkedildi resmen ilk yarı.

    hadi arda, babel'in oynadığı oyunu oynar da, ömer ile patrick arasında dağlar kadar fark var hocam. patrick topsuz oyunda neyi, neden yaptığını biliyor. top ayağındayken güven veriyor. adam futbolu biliyor, futbolu. ömer ise konsol kolunun takılması gibi. kafasını yere gömüp, ileri doğru top sürüp, orta açıyor. çoğu zaman başarısız oluyor. anca duran top olsun ki, müdahale edilmeden ortasını açsın beyimiz.

    ben sizin kadar futbolu bilemem ancak bu kadar göz göre göre hatalı karar alınmaz. maça ömer, arda kanadı ile çıkmayı bile anlarım, bu değişiklikleri anlayamam.

    hadi bunları da geçelim. topu kapmak için ani pres yapıyoruz, topu kaptıktan sonra stoperlere geri dönüp, rakibin yerleşmesine imkan tanıyoruz. topu ileri hızlı taşımayacaksak, rakibi hazırlıksız yakalamayacaksak, ani pres yapmanın ne anlamı var hocam?

    (bkz: 5 ağustos 2021 galatasaray st johnstone maçı)

    edit : (bkz: #3215868)

    hocam geçen maç luyindama hatalı pas verince taraftar kadar siz de bağırdınız. oğlum dediğiniz muslera topu yumruklayınca en çok siz kızdınız. mohamed bugün gol kaçırdı, maç sonu oyunun içinde olan şeyler için adamı eleştiriyorsunuz. bu futbolcular sizin tepkilerinizden mi daha çok etkilenir, bizim mi? kendinizle çelişmeye başlıyorsunuz artık. hem de aynı açıklama içinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın