resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 1347
    şu an için benfica kendisini bize salacak gibi gözükmüyor. bonservisiyle 15-20m € seviyelere satabilmek için transfer sezonunun sonuna kadar bekleyecekler sanırım. gedson konusunda irtibatı koparmadan daha düşük maliyetli alternatiflerine yönelip bir an önce kadromuzdaki bu açığı kapatmalıyız. eğer transfer sezonunun son haftasında benfica gedson'u hala satmamış durumdaysa bizim istediğimiz maliyetlerde opsiyonlu bir şekilde bize gönderebilir. kadro planlamasında sıkıntı yaşarız ancak gedson fırsatını kaçırmak da akıllı olmaz.

    bu saatten sonra gedson'a fırsat transferi olarak bakmalıyız. ne yazık ki benfica'nın şu an için bonservis beklentisi var. ffp nedeniyle 1.5 sezon kiralayabilecekken yarım sezon kiraladık ve sonraki sezon için rui costa'dan söz aldık. ancak futbolcu hazır hale gelip bonservis kazandırabilecek seviyeye çıktığı için bizim aldığımız söz de yalan oldu. ffp'yi bir şekilde esnetip, fırsat yaratıp alabiliyorken 1.5 sezon almalıydık bu adamı. mecburen fırsatı bekleyeceğiz bu saatten sonra, bu fırsatı beklerken de boş durmamak lazım.

    abdou harroui ismi geçiyor, ben kendisini hiç izlemedim ama genel olarak gördüğüm izleyenler adamı beğeniyor, gedson'un açığını kapatabileceğini düşünüyor. bir zamanlar gündemimize gelmiş olan evander için de yoklamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın