• 27813
    son yıllarda şampiyon olduğumuz yıllar da dahil olmak üzere oynadığı oyunla tatmin etmeyen takımımız.
    belirli seriler ki onlar da çok uzun değil biraz parıltı gördük ama hep sınırlı kaldık.
    ligi şampiyon bitirdiğimizde dahi sadece yarıştıklarımızdan iyi bitirdiğimiz için şampiyon olduk, domine edemedik.
    çok kötü yönetimlere denk geldik, ardından ffp denilen kelepçe derken, maalesef bunlara rağmen bile taktik ve teknik anlamda yapılabilecekleri bile yap(a)madığımız için avrupa'dan zaten iyice koptuk da ligde bile istediğimiz gibi olamadık.
    bütün bunlara rağmen yaşlı ve kiralık oyunculardan çıkıp, tekrar genç, dinamik ve istekli bir oyuncu grubuyla tekrar bir hamle yapacağımıza inanmak istiyorum.
    psv eindhoven eşleşmesi bu dönüşüm esnasında çok kötü denk geldi. tamam kaç yıldır aynı teknik ekip, hala ilerleme yok diye bir bıkkınlık oluşmuş olabilir ama kadro hep yamalarla çevrilmek zorunda kaldı.
    olay kadro değil, planda diyenleri de anlayabilirim ama yamalı kadroya kafandakini oynatmanın zorluğu planlamayı da etkileyebilir.
    psv eşleşmesi ile enseyi karartmadan; o kadar bekledik, biraz daha bekleriz diyip; sabırla ve umutla lige başlamayı bekliyorum. sonuçta yerel ligimizin kalitesi de belli, güçlü bir başlangıç ve getirdiği momentumla keyifli futbol izleyeceğimize inanıyorum.
    evet 28 temmuz 2021 galatasaray psv eindhoven maçıyla canımız sıkıldı ama sene başı umudumuzu kırmasına izin vermemek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın