• 27807
    son 3 senedir galatasaray taraftarının sorduğu soru nedir?
    gerçekten bir takımın hiç bir planı olmaz mı?
    defans desen taçtan gol yiyorsun. hem de rakip fark etmeksizin büyük takım taçtan 2 topta gol yememeli. demek ki savunma yapamıyoruz.
    belli bir hücum varyasyonumuz var mı?
    var adı da terimball. şu şekilde; -al oğlum muslera ver bakayım marcao ya oradan salla taylan, taylan sen tekrar bu topu muslera ya oyna, o sırada rakip üstümüze gelecek ya heh işte o zaman "emre" aşağı inip topu alıp hızlı değil ama bak yavaş şekilde sol beke vereceksin. oradan sonra allah ne verdiyse.
    böyle bir konuşma geçiyor herhalde teknik ekipte hücum varyasyonu adına.
    duran top diyoruz her maç en az 10 duran top kullansak verim olarak yarım gol çıkarsan 10 maç 5 gol eder. biz de hiç bir şekilde verimli duran top yok. hadi serbest vuruş direk kaleye vurmak yetenek ister biz de o yetenekte adam yoktur tamam ancak korner, en direk vuruş falan amatör de gol yapılan organizasyonlarla dolu. tamam kabul korner atmakta zor da kardeşim bir zahmet milyon lira dökülen adamlar da duran topa vurabilsin. eğer 25 kişi içinden 2 kişi bunu yapamıyorsa sorun yine teknik ekibe yazar. demek ki güçlendirme idmanları yetersiz.
    son şampiyon olduğumuz sene çok net şekilde bir oyun planımız vardı bana göre. hızlı hücum ve rakibi yarı saha da karşılama. gerçekten onyekuru ile müthiş bir hız yakalamıştık ve tak tak 3 topta gole gidiyorduk özellikle içerideki maçlarda taraftar gücüyle bunu çokça yapabildik.
    ancak ne olduysa bu pas futbolu garabeti sonrası oldu. üstüne bu kadar kötü oyunlara rağmen bizim güçlü bir pas oyunumuz var beyanatlarıyla karşılaştık. nerde bizim güçlü pas futbolu? 5 e 2 de.
    ister adına regsita denilsin ister anchor denilsin ister trequartista ister mezzela denilsin sen bu adamlara oyun mantalitesi yüklemedikten sonra hiç bir anlamı kalmayan sözcük öbekleri olarak kalır. seri gelir adam kadife bilek yanına lemina mücadele gücü yüksek adam alınır onların arkasına nzonzi gibi bir çapa gelir sonuç aynı. sorun hep futbolcuda. ertesi sene orta sahasız bir lige başlanır şapkadan taylan çıkar e oyun yine aynı. demek sorun senin oynatamadığın oyunda.
    oyuncuların yüzüne bakıyorum bu oyundan gram zevk alıyorlarsa ben de bu futbolu bilmiyorum bu kadar net. adamlar da şaşkın ki aytaç tamam her zaman dedim seviyemizde değil ancak adam dana kuyruğu gibi sağa sola sallanıyor ne oldu ya diyor nereye geldik diyor. belli yüzünden belli. babel heh babel allah aşkına bu adamın bu kadar bencil oynamasına bir tık diyecek yok mu teknik ekipte ya ümmeti muhammed. bencil olunur da verimsiz bencil de hiç çekilmiyor ya. abdulkader keita diye bir adam vardı bizde. adam alırdı evelerdi gevelerdi ancak bir çalım yapıştırır bir pas atardı ulan derdin zaman harcadı ama sonunu iyi bitirdi. çünkü adam kreatif bir oyun sergilerdi. babel alışılagelmiş bir şekilde çek sağa olmadı bir de sola çek baktın adam yemedi göt daya hop rakip yerleşti. bu mu oyun anlayışı? bu mu sistem üzerine kurulan adam? gerçekten bunaldım. tv karşısına heyecandan ayaklarımız titreyerek geçerdik bugün galatasaray izleyeceğiz diye şimdi acaba rakip bize ne yapar diye maç olsun istemiyoruz. yakın zamanda düzeliriz inşallah benim de yüzüm kızarır terim' in bir bildiği varmış der özür dilerim. ancak bu sefer öyle 40 maçta 10 maç iyi oynayınca gaza gelmeyeceğim.

    sahi biz ne oynuyoruz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın