• 27804
    şu takıma katılan futbolcunun geriye gitmesi hikayesi nerden çıktı bilmediğim takım. delinin biri kuyuya bi taş atmış kırk akıllı çıkaramamış.

    sorsan diyecekler ki mohammed. evet geldiğinde her maç gol atıyordu. bunun sürekli gerçekleşeceğini zanneden ve mohammed’i süper kahraman olarak gören taraftarlarımız falan var sanırım.

    mohammed gayet formda geldi, her maç gol atıyordu evet. takım da formdaydı o sıralarda. sonra saçma sapan bi kırmızı kart gördü, 2 maç ceza aldı. sonra covid oldu. sonra sakatlandı. vesaire.

    gedson bu takımda oynamadı değil mi? uber süper yetenekli olduğu için her an oynayabilir değil mi? ama aslında geldiğinde, tottenham antrenmanlarından geldiğinde takıma hiçbir şey vermediğini hepimiz bilmiyor muyuz? hatta o zaman da “aman fatih terim bitmiş oyuncu getirdi” diye eleştiren de aynı kişilerdi. birkaç hafta sonra ise fatih terim antrenmanı yiyen ve fatih terim’in yine galatasaray taraftarlarınca büyük aşkı olarak nitelenen belhanda’yı, arda’yı falan keserek kötü oyununa rağmen ısrarla oynattığı gedson sahada gözlerimizin pasını sildi.

    kerem, taylan, marcao? bunların performansı geriye mi gidiyor? kimin geriye gitti mesela? luyindama. hani 1 sene futbol oynayamamış olan adam.

    cidden o kadar çabuk gaza geliyoruz ki, hiç düşünmeden her söylenene hop atlıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın