resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30903
    arda'yı hala oynatıyor çünkü orta sahada, dün gelen kaplardan önce, oynatabileceği oyuncular şunlardı:

    -aytaç
    -taylan (yeni ameliyat oldu)
    -emre kılınç
    -atalay babacan
    -emre akbaba
    -arda
    -ömer bayram (sol bek oynadı)

    başka yok. orta sahada minimum 3 oyuncu oynatmanız gerek. elinde daha iyisi olsa daha iyisini oynatırdı. herkes için çok kolay arda'yı, babel'i, akbaba'yı, soso'yu direkt kadro dışı bırakmak. hemen bırakalım. ee? geçen yıl 40 üstü maç oynadık. bu sezon da farklı olmayacak.

    bi transfer yapalım diye göbeğimiz çatlıyor. 2 yıl önce sezon başı elinde futbolcu olmadığı için denizlispor maçı'nda seri kırmızı gördükten sonra selçuk'u almıştı yedekten. burada gelip millet hala evlatçı, hala selçuk'tan medet umuyor falan demişti. sonrasında lemina ve nzonzi takıma katıldı, selçuk bir daha forma yüzü göremedi.

    elimizdeki futbolcular bunlar arkadaşım, neyini anlamıyorsunuz? hemen vazgeçsin desen takımın yarısını sayarsın vazgeçilecek oyuncu olarak. ama paramız yok. transfer yapamıyoruz. elimizdekini kullanmaktan başka çaremiz yok. neyini anlamıyorsunuz şunun cidden?

    edit: 4staredgala uyardı. akbaba da covidmiş, haberim yoktu.

    ayrıca arda'yı getirmesini büyük çoğunluk istemedi evet, ben de istemedim. entry geçmişine bakabilirsiniz. arda'yı getirmesinin başka sebebi var. hoca arda'ya inandı, ve futbolcu olarak değil, teknik ekip olarak muhtemelen arda'nın galatasaray'daki misyonunun bitmediğini düşünüyor. sen düşünmüyor olabilirsin. herkes senin gibi düşünmek zorunda değil.

    kim ne derse desin, arda simeone, fatih terim gibi büyük teknik adamlarla çalışmış, barcelona'da, hem de barcelona'nın dünyanın tepesinde olduğu dönemde oynamış bir isim. teknik yeterlilik sağlarsa galatasaray'a daha büyük hizmetler verebilir. daha önce şunları yazmıştım arda ile ilgili, buradaki videoyu izleyebilirsiniz:

    https://gss.gs/3091118
App Store'dan indirin Google Play'den alın