resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30906
    önceden her geldiğinde camiayı toplayan, birlik olmasını sağlayan bir kişilikti kendisi. ama artık oynattığı kötü futbol ve kendisine toz kondurmamak adına taraftar oyunculara yöneticiler sarmaya başladı. kendisinin üzerinden suçu almak adına herkes suçlu oldu. remzi sanver’e kadar eleştiriler yapıldı. hatta küfürler edildi.

    kimse kusura bakmasın geçen sene son maçlarda bile konsantre olsa transfer konusunda bu kadar acele etmemize gerek kalınmayacaktı. ve kendisi asıl yapması gereken işi; antremanları, teknik taktik işlerini, futbolcu konsantrasyonlarını hakkıyla yapsaydı futbolculara da küfürler edilmeyecekti.(bir takımda her futbolcu mu kötü olur.) ama şimdi kendisi hariç herkese sarıyor taraftar. haliyle artık birleştirici değil ayrıştırıcı bir role büründü.

    sevgimiz baki kalsın, güzel hatırlayalım ama artık bırakın bir yılı bir gün bile beklenmemeli. ve sportif direktörlük falan da yapmamalı. orada da ben rahat vereceğini düşünmüyorum yeni teknik heyete. hocam yolun açık olsun ama bizi sal artık lütfen. biz seni sevdik, sevmeye de devam ederiz yine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın