resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30829
    sevdiğimiz, saydığımız efsanemizdir. ancak son zamanlarda kendisini sevenlerin sabrını zorlamaya başladı. mustafa cengiz yönetimi varken, özellikle 2020-2021 sezonu için yönetim ile ve dış güçlerle uğraşmaktan kafasını sahaya veremiyor diyorduk. sezon bitti tatile gitti fatih hoca. yönetim de değişti istediği yönetim geldi. kafasını sahadan başka yere vereceği bahane kalmadı. ama gelin görün ki 5-1 yenildiğimiz 21 temmuz 2021 psv eindhoven galatasaray maçı ve öncesindeki 2 hazırlık maçına* baktığımızda hiçbir şey değişmemiş. psv maçında hiçbir şey konmamış ortaya ama maç bitiyor ve "basit goller yeyince böyle oluyor"a getiriyor lafı. yani topu futbolculara atıyor. sanki kendisi sahaya bir taktik yansıtabilmiş, bir teknik direktörün yapabileceği işi yapmış da futbolcu hatasından saçma gollerle bu hale gelmişiz. 5 tane saçma gol yemiş olalım tamam. biz kaç kaçırdık?

    yönetim seçimleri nedeniyle yeni teknik direktörün gelmesi falan derken bize sezonu çöpe attırır düşüncesiyle en mantıklısının fatih hocayla devam etmek olduğuna inanıyordum ama hoca için şartlar iyileşmesine rağmen değişen bir şey yok. sahada taktik teknik bir şey olmadığı gibi henüz sezon başında olmamıza rağmen saha kenarında hakeme "p*z*venk" li saydırışlarını izledik tv'de.

    oyunun kaderini değiştiren tipte futbolcular transfer edilmedikçe yöneteceği takım hakkında ümit vermiyor maalesef. son zamanlardaki galatasaray'daki teknik direktörlüğüne bakınca herhangi bir anadolu takımını yönetse küme düşürür diye düşünmeden edemiyor insan.

    olmuyor. böyle devam ettikçe de kendisine karşı olan sevgimizi de yaralıyor iyice. geç olmadan bırakmalı takımı. yoksa bu yoğun sevgi nefrete dönüşmeye başlayacak. tribünlerde "fatih terim istifa" sesleri çıkmadan bırakmasında fayda var.

    fatih hoca kendisinde hata görmüyor artık. bu büyük bir sıkıntı. yanında da kimsenin sesi çıkamıyor belli ki. ki medya mensubu mantıklı bir soru sordu diye bile adama atarlandı yanında çalışana neler yapar kim bilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın