resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30824
    fiyat/performans oranı çok yüksek olan teknik direktörümüz, hocamız. makas açıldı diyoruz ama makas nedense sadece oyuncularda açılmış. hocam 3 milyon aldığına göre onun tarafında makas hala normal. ayrıca 3 günde 3lü savunmayı takımına oynatacak sihirli bir asa bulduysa teknik direktörlük yapmasına gerek yok. canım hocam nasıl böyle şeyler düşünüyor, nasıl bunlara inanıyor aklım almıyor. şu 3lü savunma işi sırf avrupa şampiyonası izlemiş bebelerin gazıyla peydah olmuş bir şey. sözlükte bu yapıyı savunan buna göre transfer ve sezon planlaması yapılması gerektiğini söyleyenleri tenzih ediyorum. benim sıkıntım aaa italya oynadı şampiyon oldu ee bizde üçlü çıkalımcılara. ya bu böyle yaptım oldu siz arkada 3 kişi durun demekle olacak şey değil. bu uzay böyle bir şey değil..

    gelelim 3 yıl meselesine. benim anladığım hoca 2023 seçimlerini kastediyor ama bunu dile getiremiyor. çünkü bu sadece bize ait bir durum değil. sadece türk futboluna ait bir durumda değil. ülke olarak her anlamda dibe battık. hocanın aklında sanırım şu var; yeni hükümet yeni politikalar düşen kur ve 2024 yılında ekonomik anlamda rahatlamış veya rahatlamaya başlamış bir türkiye. bunun sonucunda rahat transferler, kaliteli oyuncular...

    sevgili sözlük ahalisi, abilerim, kardeşlerim. daha önce de yazdım. yine tekrar ediyorum galatasaray futbol takımı kadrosu 2 senedir çok kötü durumdadır. kalitesizliğe vasatlığa alışılmıştır. hala daha burada sistem antrenman yazanları görüyorum. bu takıma sabahtan akşama kadar antrenman yaptır. 5 değil 4 yer. daha fazlası olmaz. yetenek ve zeka antrenmanla kazanabilecek şeyler değil. bugün psv bizi mücadeleyle, koşu mesafeleriyle yenmedi. akılla, yetenekle ve bunların üstüne antrenmanla yendi. işlem öncesi dönemde ki bir çocuğa soyut işlemler döneminde algılayabileceği bir durumu anlatmak gibi. şu şartlarda durumun düzelmesi için tek çıkış yolu da transfer. başka yol varsa eğer benim aklıma gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın