resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30811
    hayal satmayı bırakıp galatasaray'dan ayrılması gereken efsane. artık gerçekten sıktı. uzun zamandır sözlüğe uzun entry girmiyordum, biraz uzaklaşmıştım, sebebi de zaten aynı kısır döngüden yavaş yavaş sıkılmış olmamdı.
    çok net şekilde söyleyeyim, bugün geldiğimiz noktada galatasaray'ın fenerbahçe'den hiç bir farkı kalmamıştır. galatasaray'ın başarısızlığa tahammülsüzlük kültürü yok olmuştur. bu da fatih terim, yönetimler ve fatih terim'in sosyal medyadaki 16 17 yaşındaki kendini "terimista" diye adlandıran kitlenin eseridir. gurur duyabilirler.
    evlatçılık tavan yapmış, kulübün menfaatleri değil kişilerin memnuniyeti ön planda.
    önceden ocağı beklerdik, şimdi 3 yıla çıkmış süre. ha gayret hocam 3 yılın sonunda avrupa gruplarında 1 puandan fazlasını toplayacak duruma geliriz inşallah.
    takımın başına x kişisini koysan, 15 yaşında çocuk koysan arda'nın son 30 dakikadan fazlasını oynayamayacağını bilir. ama hoca 60 dakika izletiyor bize.
    mohamed hazır değil yalanına inanan var mı? ben inanmıyorum da. kim hazır turnuva bitirmiş üstüne 15 saat yolculuk yapmış muslera mı? veya hazırlık maçında diri bir görüntü veren soso da mı hazır değil? hazır olan kim ya arda mı? ahahah. 15 yaşındaki terimistalar inanır işte hocam biz tokuz bunlara maalesef.
    galatasaray aldığı büyük başarıların neredeyse hepsini tempolu baskılı futboluyla almıştır. bunu en iyi oynatan hocalardan birisi de fatih terimdi. 4 yıldır ne izliyoruz biz? bizim oynadığımız antik çağ futbolunu oynayan başka takım kaldı mı? 4 yıldır halen bi oyun oturtamayan hocada hiç kusur yok mu? terimistalara göre yok tabi, hatta terimball diye isim falan takmışlar.
    daha elindeki genci futbola küstüren adam, geleceğin galatasaray'ı diye hayal satıyor bize. 10 günde transferleri bitireceğiz vaadini mc verseydi şu an basın toplantısında trip atıyordu. kendi istediği yönetim geldi diye yapıcı konuşuyor şimdi.
    artık bu taraftarı kandırmayın, insanlar güzel futbol izlemek istiyor. insanlar mıy mıy futboldan sıkıldı. artık galatasaray'dan süper ligdeki kümeye oynayan takımlar bile korkmuyor. diziyorlar 6lı savunmayı, geçiş oynayıp tokatlıyorlar bizi. bizi bu kısır döngüye mahkum eden kim varsa çeksin gitsin artık yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın