• 51
    bu sene ortaya atılan tüm isimler ile ayrı bir hayal kırıklığı duydum. ya süper lig rakiplerinden, ya da yurtdışında 28+ yaştaki hiçbiri gerçekten klas diyemeyeceğimiz isimlerden başka isim bile geçmiyor. bu transferler bile nasıl yapılamadıysa yaprak bile kımıldamıyor, anladığım kadarıyla psv maçı öncesi panik halinde herkese teklif yolladılar, alioski çok yüksek bir meblayı kabul etti fakat hoca haklı şekilde istemiyor. alioski'yi leeds'de bolca izlemiş biri olarak tamamen bielsa ürünü olduğunu ve bize çok yardımı olmayacağını düşünüyorum bu arada.

    herhangi bir başkan döneminde bu kadar rezalet bir dönem hatırlamıyorum. kurzawa yüksek miktarda paraya gelse de çok farklı olmaz, sezon başında 29 yaşında olacak ve en iyi özelliği atağa katılmak olan bir sol bek. zamanında alex telles'e tribünde edilen küfürleri hatırlayan ben bu adamın maaşı+gamsızlığı ile yiyeceği lafları tahmin edemiyorum. hayatımda en iyi oynadığını gördüğüm zaman pochettino bildiğin ceza sahasının içinde oynatıyordu, galatasaray'da bu rolü oynayamayacak.

    yaza girerken ne güzel yairo moreno, salih uçan, gedson fernandes ekseninde dolaşıyorduk. dursun özbek dönemi gibi yaşlı ve elinden çıkamayacağımız kontratları dolduruyoruz, ki ismi geçen oyuncular gerçekten feghouli/belhanda kalitesinde bile değil. eğer ffp'den çıktığımız gibi dört sene daha çöp kontrat batağına girersek büyük fiyasko olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın