• 405
    https://twitter.com/...044128513761284?s=19

    tff’yi oraya atayan kim? yayıncı kuruluşun teminat mektubunu dahi iade ettiren kim? kulüplerimizin bugün yayıncı kuruluş karşısında ezik kalmasına neden olan kim? bu soruların tamamının cevabını bilmeyen tek allah’ın kulu yokken, kulüpler birliği kalkmış kendilerine destek veren muhalefete höykürüyor. zavallılığın, korkaklığın resmini çizseniz bundan daha iyisini çizemezsiniz.

    bir de “futbol dışı kurum ve kuruluşlar” demezler mi? ülkedeki bütün kargalara kahkaha attırdılar. allah cezanızı versin diyeceğim de zaten vermiş. kardeşim limak nihat orada sadece bir kukla değil mi? servet yardımcı orada kuklacının borazanı değil mi? bütün kararların kim tarafından alındığı belli değil mi?

    bari susun da rezilliğiniz afişe olmasın.

    daha iki gün önce dört büyük kulüp başkanı açıklama yapmadı mı? ahmet ağaoğlu ve ahmet nur çebi’nin korkakça ve sinsice suya sabuna dokunmayan açıklamalarına karşı başkanımız burak elmas ve ali koç açık ve net olarak yayıncı kuruluşu hedef almadı mı?

    ben bu açıklamanın ahmet ağaoğlu korkağının başının altından çıktığına inanıyorum. bu sezon şampiyonluk sözü verilmiş olabilir kendilerine. yoksa öyle hamsık, bruno, gervinho’yu almak büyük cesaret ister. açık oturumda da zaten sinsice ve suya sabuna dokunmaksızın açıklamalar yaptı. çok yazık…
App Store'dan indirin Google Play'den alın