• 99
    bu saatten sonra gelecek herhangi bir oyuncunun psv maçında katkı vermesi ihtimali çok düşük. eldeki kadroyu değerlendirdiğimizde kalede sorun yok. sağ bekte oyuncumuz var gibi görünse de yedlin hiç güven vermiyor. sol bekte ömer bayram savunma açısından her zaman takımın başına bela açtı. stoperler luyindama-marcao ikilisi nispeten yeterli gibi.

    önliberoda taylan sakat, aytaç veya alparslan oynayacak. iki serbest 8 numarada kerem ve kılınç veya akbaba muhtemel isimler.
    kanatlarda feghouli ve kerem ileri uçta ise mostafa muhammed olacak gibi görünüyor.

    elimizdeki kadro ile hedefimiz psv deplasmanından golsüz beraberlik ile dönebilmek olmalıdır. beklerimizin bindirmeleri kalitesiz olduğundan hem savunma hem hücum anlamında sıfıra yakın katkı vereceklerdir. orta sahamız kırılgan bir yapıda olacağından dolayı savunma arkasına atılacak toplar ile oynamak bir seçenek olabilir. bu anlamda da feghouli içeride kılınç kanatta değerlendirilebilir. bir seçenek de mostafa'ya şişirilecek toplar sonucunda yapacağı servislerle hücum yapmak olacaktır.
    her sene olduğu gibi bu sene de transferler belirli sebeplerden dolayı gecikti. bu da yıllardır türk takımlarının ön elemelerde elenmesine sebep oluyor. bu durum da bizim belimizi bükecek fakat takım elinden geleni yapacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın