• 199
    bilinmezlik açısından şimdiden unutulmaz bir transfer dönemi oluyor. hem rakip takımda oynayan oyuncular, hem bizim kiralayıp tekrar kadroya katmaya çalıştığımız oyuncular derken her gün 2 transfer oluyor 1 transfer yatıyor.

    temmuzun ortasına geldiğimiz bu dönemde resmi olarak takıma katılan aytaç, alparslan ve barış olmak üzere 3 futbolcu var. yani rüzgarı bize doğru estirecek bir transfer yok.

    mali şartlar ve yeni yönetim olması elbette önemli bahaneler ama işin bunlarla alakası yok. ne zaman kafamız rahat bir transfer dönemi geçirdik bunu düşünmek lazım.

    ortaya bir isim çıkar, kulüpten zaten yalanlama gelmez bir hafta geçer iki hafta geçer önümüzdeki hafta netleşir derken son anda oyuncu uçağa binecekken bir pürüz çıkar ve transfer iptal olur. artık transfer döneminin son günleridir ve kulüplerin kurtulmak istediği oyunculardan biri tutup getirilir.

    ben bu transfer döneminin de bundan pek farklı olacağını düşünmüyorum. o yüzden kafam gayet rahat. galatasaray transfer çalımı atacakmış diye de umutlanmam elime kağıt kalem alıp maliyet hesabı da yapmam.

    galatasaray son zamanlarda aynı oyuncu için aylarca görüşme yapıyor. yahu dünya üzerinde buna kolay kolay rastlamazsınız. alamıyorsanız almayın kardeşim başka oyuncu mu yok. oyuncular bizim kulüplere geleceğini bildiği için düşünmek istiyorum diyip tatilini uzatıyor keyif yapıyor, bizim taraftarımız da burda transfer haberi bekliyor.

    değerli taraftarımıza tavsiyem bu transfer meselesini çok önemsemesinler. galatasarayın bugün en önemli ihtiyacı gedson ki o bile bitmedi. burdan ghezzalı beklemek falan bana çok iyimser bir yaklaşım olarak geliyor.

    transfer konusu olan oyuncuların başlıklarını sırayla ziyaret edip son birkaç haftadır kaç kere twitterda bitti haberi verildiğine bakmanızı rica ediyorum. o zaman anlayacaksınız ki 1 aydır her gün transfer bitiyor. gelecek 1 ay da bu şekilde geçecek, sonraki transfer dönemleri de. yani burda boş yere kendinizi yıpratıp muhtemel transferleri değerlendirmeyin. beklenti olmazsa hayal kırıklığı da olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın