resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30638
    herkesin bir gömlek dikip o gömleği giydirmeye çalıştığı teknik direktör.

    birisi gelir, hocanın elinde transfer listesi yok der. dalga mı geçiyorsunuz? hakikaten bu kadar aşağıda mı fatih terim'i eleştirme(!) seviyesi? adam artık basın toplantılarında söylüyor şunları bunları istiyoruz diye. daha 90'lı yılların başında milli takım için diyar diyar gezip futbolcu keşfeden, binlerce isim için tek tek defter tutan adamın transfer listesi yok, öyle mi? hoca 1 temmuz'da ve 1 ocak'ta armut.com'a girip boş mevkiler için ilan açıyor, aradığı kriterleri giriyor, oradan gören menajer ya da futbolcu da teklif veriyor sanılıyor herhalde. hocanın bir dönem scout şefliğini üstlendiği erol bulut'a bile böyle içi bomboş eleştiri gelmemiştir sanırım.

    öteki gelir, boşta olan yerli bir futbolcu için, "tam fatih hocanın sevdiği tarzda bir futbolcu, bayılır böyle adamları transfer etmeye." der, gömleği biçer. e tabi gömlek biçildikten sonra giydirmesi kolay. hop ortalık yangın yeri. hasan ali kaldırım, alper potuk, mehmet topal, caner erkin, gökhan gönül, emre çolak vs. hepsi için bu muhabbetler yapıldı, hiçbiri gelmedi. yarın bu ayarda başka bir topçu boşa düşse yine aynısı yapılacak. işin en hazin yanı da bu yangınları çıkaranlar hiç utanmadan, sıkılmadan, aymazca yoluna devam edecek, üstüne üstlük "biz tepki gösterdik, ondan alınmadı, yaşasın bilmem neci(u: farz-ı misal "biat etmeyen" :))))))))))) galatasaray taraftarı!" diye küstahça, ukalaca kendine pay çıkaracak.

    beriki gelir, vay efendim transferde söz sahibi olmasın der. sorsan fatih terim'in futbol anlayışı çağdışı, yöntemleri ilkel. bu mu sizin çağdaş futbol anlayışınız? kadroyu yönetim kuracakmış, hocaya da "malzeme bu, beğenirsen." diyecekmiş. rüyalarda hoş ıslaklıklara sebep olan hocalar var ya hani, klopp'lar, guardiola'lar, bielsa'lar, conte'ler falan, hani çağdaş futbolun kitabını yazan taktik dehaları, onlara böyle bir şey deyin bakalım, futbolun aydınlık yüzlerinden nasıl tepkiler alıyorsunuz. bahanesi daha da bomba; hoca çok çok büyük teknik direktörmüş de ondan dolayı böyle yapılmalıymış. bunca safsatanın üstüne bir de takiyye! akıllara hemen iki cümleyi getirdi bu müthiş bahane:
    https://twitter.com/.../1095611227500433408
    https://www.youtube.com/watch?v=o9Xa6HUJguw

    yahu eleştirin, allah mushaf aşkına eleştirin. hadi biz biatçı, terimsporlu, yerli sevici, evlatçı, reisçi, mandacı, maocu, taocu, şucu, bucu olalım ve bundan ötürü görmeyelim hataları ve yanlışları. ama güzel kardeşim, biraz kalite be. unutmayın, nicelik niteliğin en büyük düşmanıdır. her gün bir şeyler yazmalıyım, muhakkak bir şeyler bulmalıyım, bulamazsam aynısını tekrar tekrar yazmalıyım diye düşündüğünüz vakit fikirler o kadar bayağılaşıyor ki insanın liseci bile olası geliyor. yapmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın