• 77
    kendisinin açıklamalarını dinledim. öncelikle galatasaray vergi affı aldı, vergisini ödemedi gibi bir durum yok, galatasaray’a kesilen bir vergi cezası var ve bu vergi cezasının hukuki olarak kaldırılması için gereken işlemler yapılmış. burası tamam.

    ayrıca, bence bir noktada bu açıklamalar gerekliydi. zira bir kesim var ki, başkan 10 günde bitecek sözü verdi diyerek ağır bir kamuoyu baskısı oluşturmaya çalışıyor. öyle ki, transferlerin tamamı 11. günde bitse, hatta 11. gün takıma 8 tane dünya yıldızı katılsa “ama başkan 10 günde bitecek diye söz vermişti” diye algı kasacaklar. yarın allah korusun psv’ye elenirsek bir noktada bunun sebebi olarak başkanın verdiği sözü tutmamasını gösterecek ve bunu 1 sene konuşacaklar.

    bu yüzden aslında dünkü açıklamasının meali şudur; “biz 10 gündür transfer tahtamızı açmakla uğraşıyoruz. geçmiş dönemden kalan borçlardan, davalardan galatasaray’ı en az zararla çıkarıp hukuki olarak imzaların atılmasını sağlamaya çalışıyoruz. o yüzden bize burdan vurmayın, transfer tahtamız açıldı ve 10 günümüz başladı, şimdi transferler gelmezse o zaman konuşalım.”
App Store'dan indirin Google Play'den alın