• 210
    sonucuna pek üzülmediğim, eski tadını pek vermeyen derbi. oyuncular hakkında kısa bir maç analizini paylaşmak istiyorum.

    leo franco: formu yülselmeye başladı. çok net pozisyonu çizgiden çıkardı, yan toplarda da iyiydi. yediğimiz golde bana göre hiçbir hatası yoktu; hatta ibrahim toraman tarafından faule maruz kaldığını söyleyebilirim.

    uğur uçar: çok kötü bir oyun sergiledi. savunmada ekrem al'ı yıldızlaştırdı adeta, ofansta ise hiç ileri çıktığını hatırlamıyorum. uğur'u eskiden de tutmayan birisi olarak artık bu takımda sırıttığını belirtmek isterim. dön gel be sabri!

    lucas neill: fazla birşey söylemeye gerek yok, türkiye'nin en iyi stoper'i.
    (gbkz:
    emre güngör): eskiden çok hata yapardı ve kendisini oyunu itibariyle pek sevmezdim. ama hakkını vermek lazım oynadığı son iki maçta mükemmele yakın bir performans sergiledi. hiçbir kafa topu kaçırmadı. helal olsun sanai madrid maçında görüşmek üzere... *

    hakan balta: her zaman ki gibiydi, gereken şeyleri gereken zamanda yaptı. kim ne derse desin bana göre o türkiye'nin en iyi sol beki.

    mehmet topal: bu maçta daha iyiydi fakat ben hala kendisini gelecek sezon için yeterli görmüyorum.

    barış özbek: maçın kötü adamlarındandı. yok be barış olmuyor sadece koşmayla bunu kabul edelim artık. seneye kiralanmasından yanayım.

    (bu arada elano'nun ortasındaki topu gol yapabilseydi şimdi neler yazarlardı hakkında * )

    elano blumer: geldiğinden beri ona en çok inananlardan birisi olarak bunun karşılığı almaya başladığım için çok mutluyum.
    defansta ve ofansta çok iyiydi. o mükemmel şutu ah gol olsaydı, barışa açtığı ortadan önceki çalımı da güzeldi.
    son olarak; elano süpersin aslanım sana inanıyoruz hep böyle devam et!

    caner erkin: çok etkisizdi tabi bunda takımın ilk yarıda ki kötü oyunu etken oldu. zayıf takımlara karşı 2-3 maçta çok iyi oynayamasıyla bence çok abartıldı. aklını kullanmasını bilmiyor, gereksiz çalımlar, gereksiz ortalar vs. ama tabi ki yaşı çok genç eğer aklını kullanmayı öğrenirse * türkiye standartlarının üzerinde bir sol açık olur.

    abdulkader keita: ilk yarı çok güzel bir şutu dışında etkisiydi. genel olarak iyi olduğunu söylemem ama top kendisine geldiğinde güven veriyor.
    ah birde o son dakikalarda ki topu kaleye vurmak yerine uğur'a çıkarsaydı ne yapalım olmadı.
    ne olursa olsun seni seviyorum popito

    arda turan: forvette oynadığı için sürekli markj altındaydı ve tabi ki etkisiz kaldı. jo'nun oyuna girmesinden sonra kendi yerine geçti. gol pozisyonunu hazırladı ve çok güzel bir vuruşla rüştünün kapattığı köşeden golünü yazdı. gol sevinci çok güzeldi. daha sonra ufak bir sakatlık geçirdi ve kendini riske etmemek için oyun dışına alındı. teşekkürler kaptan! umarız önemli bir şeyin yoktur.

    sonradan girenler;

    joao alves de assis silva: yaklaşın 3 haftalıktan sonra oyuna 60. dakilarda dahil oldu ve bize takımda bir forvet olmayışının nelere neden olduğunu gösterdi. bir arkadaşta yazmıştı abimde söylemişti ibrahimoviç'in sol ayaklısı diye bende katılıyorum bu yoruma valla sezon sonu almak için ne gerekiyorsa yapsınlar.

    giovani dos santos: yine pek gözükmedi. çok kolayca atabileceği bir arapasta çok hızlı oynadı bu pozisyonda 2'yi bulabilirdik. yediğimiz golden önce yaptığı hareket bana göre faul değil. kendisinden hala umutluyum.

    mustafa sarp: maçın bitişine kısa bir süre kala girdi ama yine kendisini 1-2 pozisyonda gösterdi. barış'ın yerine başlasaydı eminim bir gol de bulabilirdi. madrid maçında kendini görmeyi diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın