resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30612
    "şampiyonlar liginde bu kadroyla fallafoş oluruz diyor, eğer öyle düşünüyorsa bıraksın" diyen başkana bir şey demedi.

    şampiyonlar ligi öncesi en önemli golcüsünün satılıp yerine iki tane alınacak sözü verilmesine rağmen 3 işlemi yapamayan yöneticilere karşı çıkıp bir şey demedi.

    alt yapıdan çıkardığı stoperi satılmasın demesine rağmen, satan yönetime bir şey demedi.

    3 stoperle çıktığı sezonda en önemli stoperi çapraz bağlarını yırtıp devre arasında stoper alınmasını isteyip, alınmayınca da elimizden geleni yaparız dedi.

    bu örnekler çoğaltılabilir.

    peki şuan medyada özellikle ekşi sözlükte fatih terim hakkında ne deniyor? başkan yiyen teknik direktör.

    daha önce bunu rakamlarla anlatmıştım fakat ne yazık ki çok fazla etkisi olmadı. fatih terim türkiye'nin gelmiş geçmiş en istikrarlı teknik direktörüdür.

    8 şampiyonluğu , avrupa kupaları, milli takımla çok büyük başarıları ve avrupada büyük çalıştırmış olmasına rağmen 1 şampiyonluğu bulunan ersun ve sergen kadar yöneticilerini yormamıştır.

    ama fatih terim egolu, diğerleri efsane. :)

    kendisi hakkında çok büyük bir karalama kampanyası var. bu da en son milli takımdan ayrılmasıyla oluştu. şuan milli takımın performansının yeteri kadar eleştirilmemesinde bile bu durum söz konusu. bunu rakiplerin yapması çok normal, çünkü karşılarında bölüm sonu canavarı var ve bundan korkuyorlar. beni şaşırtan, bu algılara kanıp, bunlara inanıp, bu karalama kampanyalarına dahil olan galatasaray taraftarı.

    no: daha önce fatih terim ile alakalı yazdıktan sonra yazmıştım, ne oynattığı belli değil diyenler, bana özel mesajla ulaşıp, takımın ne oynadığını anlatmaya çalışırım diye. ne yazık ki bu takım ne oynadığını bilmiyor diyen kimse tarafıma dönüş yapmadı. öyle düşünen varsa mesaj kutum hala sizler için açık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın