• 2634
    artık altınordu modeline dönmenin vakti geldi de geçiyor bence de, ne o öyle yok 14 yabancı, yok 8 yabancı.....vs.
    "0" olmalı arkadaş!
    görmüyor musunuz milli takım yerlerde sürünüyor.
    çağlarlar, merihler, çalhanoğlular, kaanlar, cengizler, zekiler, yusuflar.......vb. gibi oyuncularımız, ingiltere, italya, almanya, fransa......vb. gibi düşük seviye!! kalitesiz!! liglerde gelişemiyorlar.
    bunların hepsinin gelişimlerini buram buram kalite kokan!! süper ligimizde almaları, üstelik bunu hakları olan 1-2 mil € değil en az 2 katı ücretlerle yapmaları şart.
    bakın o zaman nasıl da fezaya yükseliyor ülke futbolumuz.
    gerçeklere dönersek, son euro 2020 maçları gösterdi ki dünya üzerinde 22 oyuncu ve 1 top ile oynanan oyunun adı futbolsa bizimkine futbol demek onlara haksızlık olur.
    bizim sahada debelenerek, ne yaptığı belli olmayan, başı kesik tavuklar gibi sağa sola koşuşturmayı futbol oynamak zanneden oyunumuzun adı olsa olsa kör dövüşü olur, o da göz kanatan cinsten.
    şimdi söz konusu yabancı sınırı ile gözlerimizin birkaç level daha fazla kanamasına, midelerimize kramplar girmesine hazır olalım. ama ne önemi var, aslolan menejer - yönetici - oyuncu üçgeninde kulüplerin, dolaylı olarak da halkın paralarının söğüşlenmesi... (nasılsa devlet baba zaman zaman babalığını yaparak ya borçları, ya vergileri bir şekilde öteliyor, siliyor, affediyor)
    yoksa yemişim türk futbolunu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın