• 3946
    başarılarınla gurur duyuyoruz hocam. avrupa ligi'nde son sırada yer alan takımı, ligin top takımlarından daha düşük bütçe ile ne seviyeye getirdiğin ortada. ligde de sıkı bir rekabet halinde olan iki takım arasındaki farkı arşa çıkardın. umarım bundan sonra da gerçekleştirmek istediğin tüm hayallerine kavuşursun.

    galatasaray basketbol takımının kısa vadede senin hayallerine, vizyonuna uygun bir proje sunamayacağı ortada. o yüzden uzaktan da olsa senin zaferlerinle, başarılarınla övünmeyi biliriz. türkiye basketbol tarihinde en tepeye yazılacak isim olarak nba'de şans bulmanı dilerim.

    sana yeni bir macera, yeni bir arena, yeni hedefler yakışır.

    dip not: abdi ipekçi'de ultraslan'a karşı sana yeteri kadar destek olamadığımızı düşünüyorum. bizler bir dönem harçlığımızdan, bir dönem maaşımızdan kısıp kombine alırken her defasında gözümüzün önünde bir tomar beleş biletle salona giren yığınların gerçek taraftara salça olmasını, onbeş onaltı yaşındaki veletlerin hareketlerini, sana ettiği hakaretleri ve tüm bunları yönetim eliyle aldıkları beleş biletlerle yaptıklarını unutmadım. sen de unutmamışsındır. olur da günün birinde yollarımız kesişecek olursa tüm bu olanların sana tekrar yaşatılmayacağından emin olmadan dönme hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın