• 3942
    bu akşam biten maçta takımı efes pilsen fb ülker doğuş metro beko karşısında deplasmanda, ülker arena'da tam 27 sayı farkla galip gelmiş ve seriyi 3-0 ile kazanarak ligde şampiyon olmuştur.

    imparator ergin ataman bu şampiyonlukla birlikte ligde 5. şampiyonluğunu kazandı, bunlardan 3 tanesi efes pilsen ile, diğer ikisinden bir tanesi bizimle galatasaray medical parkla, diğeri ise beşiktaş milangaz takımı ile...

    tabi, spor bu, basketbol ne olacağını bilemeyiz ama yakın bir dönemde 3 şampiyonluk daha kazanırsa eğer, türk basketbol tarihinde en çok şampiyonluk kazanan koç olacak. ergin hocamızın şu an 5 şampiyonluğu var, önündeki iki isimden biri olan aydın örs'ün 6, aydan siyavuş'un ise 7 şampiyonluğu bulunuyor.

    ergin hoca'nın üstte de belirttiğim gibi yakın dönemde mesela 4-5 yıl içinde en azından 3 şampiyonluk daha kazanıp, türk basketbolunda zirveye tek başına yerleşeceğini düşünüyorum. yakışır hocamıza... :)

    ha unutmadan imparator fatih terim hocamız kadıköy'de kupa kaldırmıştı, imparator ergin ataman da ülker arena'da kupa kaldırdı. ;)

    neyse bu kadar yeter; bu oynanan güzel basketbol, kazanılan avrupa ve lig şampiyonluğu için ergin hoca'mızı tebrik ederim. çok yakıştı değerli hocaam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın