resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30474
    umarım daha uzun yıllar bizimle kalır dediğim efsane teknik direktörümüz. yalnız şu konudaki adalet duygusuna bir format atması gerektiğini düşünüyorum; 10 üzerinden değerlendiriyorum, bazı futbolculardan 9 beklentisi oluyor bu futbolcu 7'lik oynuyor, bazısından 3 beklentisi oluyor bu futbolcu 5'lik oynuyor.

    yani bir futbolcu yetenekli ama tam performans gösteremiyor (örn: sarrachi, feghouli, emre kılınç), diğeri kendisini aşıyor ama yetenekleri belli bir yere kadar (örn: emre akbaba, ömer bayram, donk). fatih hoca forma adaleti gereği 2. gruba şans vermesi gerektiğini düşünüyor ama rasyonel bakınca oynaması gereken aslında 1. gruptaki oyuncular oluyor. bu dediğim her durumda geçerli değil elbette ama bazı kritik maçlarda, kritik anlarda, bu tercihler bize zarar veriyor, bana göre yetenekli oyuncuların da performansını iyice düşürüyor. zaten şampiyonluğun burun farkıyla belirlendiği bu gibi sezonlarda da bize şampiyonluğa mal oluyor.

    ha diyeceksiniz ki kritik anlara kadar takımı taşıyan da fatih terim'in kendisi ve bu kararları. evet öyle, ama bu konuda duygusallığını yenmesi gerektiğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın