• 145
    ünal aysal'ın daha ilk başkan olduğu dönemde boşta olan fatih terim yerine şu an ne yaptığını bilmediğim martin jol ismi üzerinde ısrar ederek daha başından karşı olduğu fakat ali dürüst'ün yoğun ısrarları sonucu oluşturduğu ikili.

    iki sezon gelen inanılmaz başarılara rağmen galatasaray yerine kendi egolarının kurbanı olmuşlardır. fatih terim milli duygularına kayıtsız kalamayıp hem galatasaray hem milli takımı yönetme düşüncesine girerken, ünal aysal buna karşı olduğunu belirtmiştir hemen ardından da ego savaşları başlamış olan galatasaray'a olmuştur. terim kendisine yakışan olgunluğu ve davranışı göstermemiş, ünal aysal da her zamanki gibi ufak olup inanılmaz boyuta ulaşan bu sorunu yönetmeyi bilmemiştir. ünal aysal başkan olarak dışarıya karşı olan sert tavrını içeriye karşı da aynı sertlikte sürdürmesi ile işler iki taraf için de tarihi yanlış noktasına gelmiştir. fatih terim veya ünal aysal'dan bir tarafı azıcık yapıcı davranabilseydi böyle olmayacaktı.

    fatih terim sonrası ligde başarısız geçen sezondan sonra da kontrolünü kaybeden ünal aysal işler içine çıkılmaz bir haldeyken görevden kaçarak ardında kadro olarak birkaç isim hariç enkaz bırakmıştır. keşke böyle olmasaydı.

    fatih terim de her ne kadar yapısal ve sportif anlamda güzel işler yaptığını düşünsem de milli takım macerasında galatasaray efsanesi olması sebebiyle diğer takım taraftarlarınca asla benimsenemeyeceği bir yola gitmiş oldu. aralık 2017'de son kurşununu kullanan galatasaray'ı ipten alana kadar da galatasaraylılarca affedilmedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın