• 89
    sezonun kalan maçları içerisinde puan kaybetme ihtimalimizin en yüksek olduğu maç. gözlemlenen rahatlığın en büyük sebeblerinden biri bu sanırım. bununla birlikte son iki haftada alınan sonuçlar bu maçta takıma puan kaybetme esnekliği verdi. şöyle düşünelim eğer fenerbahçe son iki maçını kazanmış olsaydı (ki ikinci yarının ilk iki maçı sonucu oluşan izlenim bu idi) şu anda üç puan önümüzde olacaktı ve muhtemel beraberlikte beş puan önümüzde olacaklardı. fakat kağıt üzerinde kolay görünen maçlarda rakibin kaybettiği puanlar rüzgarı tersine çevirdi bize de en zor maçlarımızdan birinde puan kaybetme lüksünü vermiş oldu. bu hafta sonunda üç deplasman -kayseri, denizli ve beşiktaş- geçilmiş olacak. yani ikinci yarı başlarken net bir şekilde fikstür avantajına sahip fenerbahçe nispeten bu avantajını yitirmiş görünüyor.
    burada bir diğer önemli nokta içerdeki fenerbahçe maçına aynı puanda veya önde girebilmek. böylece herşey tamamıyla lehimize dönecektir. çünkü o maça kadar biz eskişehir ve trabzon deplasmanlarını geçmiş olacağız. ancak bu dört maçlık periyotta fenerbahçe için en zor maç gençlerbirliği deplasmanı gibi duruyor ki bu da pek deplasmandan sayılmaz bana göre.
    sakatların takıma dönmesiyle bu koşulları sağlayacağımızdan eminim. kuşkusuz hiç bir maç oynanmadan kazanılmıyor ama önümüzü görmek açısından bunlar önemli tabiki.
    yarın ki derbi içinse galibiyet şampiyonluk için büyük bir avantaj getirir. yeni bir sakat vermeden atletico madrid maçları arasında alınacak deplasman beraberliğide kabul edilebilir görünüyor. fakat olası bir mağlubiyette bence en büyük olumsuzluk beşiktaşın tekrar lige asılması olacaktır.
    maçın başında taraftar desteğinide arkasına alacak olan beşiktaş baskısını akıllı bir pas oyunuyla gol yemeden atlatırsak galibiyet hiç uzak görünmüyor. hadi aslanlar gösterin kendinizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın