resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30272
    en sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim, gitse de kalsa da başımın üstünde yeri var. mustafa cengiz yönetimi devam edecekse kesin gitsin, ipler koptu bir kere. başka bir yönetim gelecekse ve hoca saha içine odaklanacaksa kalsın. yönetim değişse bile hoca saha içine bu sene gibi odaklanmayacaksa yine gitsin.

    süper lig 2020-2021 sezonunda hoca saha içine odaklanmamıştır. odaklansa yine şampiyon olamazdık ama en azından taraftarı mutlu eden bir oyun oynardık. neden şampiyon olamazdık dediğimi merak edenler beşiktaş'ın sezon içerisindeki iki göztepe maçında nasıl 6 puan aldığına bakabilir ki böyle birçok maç var. bize yapılanlar da cabası. ancak hocanın görevi dışarısı ile uğraşmak değil. hoca sahanın içiyle uğraşmalı. takımın hakkı mı yeniyor? bırak yensin. taraftar zaten yönetime tepkiyi verir sahada takımı iyi gördükçe. bu sezon yönetimin ve tff'nin kurtarıcısı oldu hoca. oynattığı oyun yüzünden gerek yönetime, gerek tff'ye hiç tepki verilmedi. hep ilk önce hoca ve takım eleştirildi. penaltımız verilmedi hoca eleştirildi, kırmızı kartlar yedik hoca eleştirildi, neler neler oldu ya saymaya gerek yok. hoca kafasını sahaya vermediği için tüm bunların üstü kapandı. yenilen transfer çalımlarının, savunulmayan hakların, orta sahasız sezona başlamanın, 6 aydır idmana çıkmayan mbaye diagne ile sezona başlamanın, menajer transferlerinin ki başka türlü transfer yapamıyoruz, tff'ye yapılan güzellemelerin hepsinin üstü kapandı. hocayla olsun, bazı oyuncularımızla olsun işi kişisel husumete kadar büyütenler fırsat bu fırsat hem eski defterlerden hem de bu sezonki kötü futboldan dolayı her mecrada astılar kestiler.

    hocanın elinden geleni yaptığına inanmıyorum. ancak dediğim gibi yapsa da şampiyon olamayacaktı. o yüzden hoca bu sezonu niceliksel olarak başarısız geçirmemiştir. şampiyonun belli olduğu olduğu ligde alınabilecek en iyi dereceyi almıştır. ancak niteliksel olarak başarısız geçirmiştir. 40 maçta iyi oynadığımız maç sayısı 12, 13 civarıdır en fazla. biz galatasaray isek bu sayı önümüzdeki sezon için konuşuyorum 38 maçta en az 29, 30 tane olmalıdır. hoca kafasını sahaya verirse bunu yapar. bunu da yapacaksa kalsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın