resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30269
    bu yıl ilk on bir kararları bence de ligin kaybedilmesinde en büyük etken olmuştur. oynamayı hak eden mohamed, emre kılınç gibi seçenekler varken oynatmaması, sezon içindeki babel ısrarı** ve girdiği her maçta ileriyi hareketlendiren kerem’e az şans vermesi bence bize şampiyonluğu kaybettiren tercihler oldu.

    ancak ben fatih hocaya varsa sonuna kadar hakkımı helal ediyorum ve en azından bir yıl daha devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. hali hazırda bir yönetimimizin bile olmadığını düşünürsek yeni bir teknik adamla anlaşıp başarı beklemek bana riskli geliyor. yeni gelecek yönetim erken ve doğru transferlerle fatih hocaya kafası rahat çalışma ortamı oluştururlarsa başarının gelmeme olasılığının olmadığı kanaatindeyim.

    ne olursa olsun yeni bir yönetim ve yeni bir teknik adamla risk almaktansa problemlere vakıf bir fatih terim’i kesinlikle tercih ederim. zaten galatasaray’la ilgili bir sorunda seçenek fatih terim’se o seçeneğe gitmemek de ne bileyim…

    bu yıl gerçekten hiç yapılmayacak hataları yaptın hocam. üzdün, sinirlendirdin, son düzlükte heyecanlandırdın… yanında duracak sağlam bir yönetimle, bu yılki hatalardan çıkarılan derslerle katıldığımız tüm kulvarlarda başarı bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın