resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30234
    bugunku mac sonu aciklamalarindan sonra empati yapip kendisine hak verdigim hocamiz. tekrar takimin basina geldiginden beri sampiyon oldugumuz sezonlarda dahi hocayi sonuna kadar elestirmis hatta istifaya davet etmis birisiyim. istifasini istemistim cunku ne yazik ki yillardir sistemli bir futbol oynayamiyoruz ve bu futbolla avrupada basarili olma sansimiz yok ve benim basari kistasim her zaman avrupa olmustur. hocanin bu surecte ara ara gereksiz bahanelere sigindigi da bir gercek.

    fakat bugunku aciklamarinda herhangi bir bahane goremedim. empati yaptim ve sanirim yonetimle durumu tahmin ettigimizden de daha kotu. ben sahsen yonetimi belhanda olayindan sonra silmistim zaten fakat ozellikle bu son haftalardaki pasif hallerinden sonra soyle bir oturup sezonu degerlendirdim ve evet fatih hoca gercekten bir cok seyle tek basina mucadele etmek zorunda kaldi ve bu performansini negatif etkiledi.

    o yuzden bu yonetim eger galatasaray haini degilse umarim bir an once secim duzenler ve hocamiz 1 sezon daha kalip sadece sahaya odaklanir ve bir futbol sistemi oturtup sampiyonlar ligine katilmamizi saglar. sonsuz kredi diye birsey yoktur fakat sanirim fatih terim'e boylesine berbat bir yonetimin doneminde 2 sezonluk kredi saglamamak acimasizlik olur. fatih hoca onumuzdeki sezonda artik rustunu ispatlamali yoksa yarin obur gun pandemi biter tribunler dolar ve kotu futbolda isliklamalar olur ve bir galatasaray efsanesine yazik olur. hakkimizda hayirlisi.

    (bkz: 15 mayıs 2021 galatasaray yeni malatyaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın