resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 30191
    galatasaray'ın çok büyük değeri, canımız, ciğerimiz.

    kendisini sevmeyen de olabilir oynattığı ya da oynatmaya çalıştığı futbolu sevmeyen de olabilir. fakat kimse kendisine saygısızlık edemez. çoğumuzun yaşından çok galatasaray'a emek vermiş bir değer kendisi. işin teknik kısmı başka bir mevzu. kendisinin yakaladığı başarıları rakiplerimizin herhangi bir hocası yakalasa heykelini dikerler.

    konu dağılmadan araya şunu da sıkıştıralım. hep rakipler şampiyonluk vermiş de biz öyle almışız da yoksa iyi futbol oynadığımızdan değilmiş de.. bu lig zaten çok kaliteli bir lig değil. çoğumuz canımız, ciğerimiz cimbom olmasa bu ligi takip bile etmez. bu sebeple şampiyonluklar öyle mükemmel futbolla olmasa da kazanılıyor. ayrıca galatasaray her zaman hazır ve rakiplerinin ensesinde olmasa alamaz o şampiyonlukları da. sizin istediğiniz ligi süpürerek şampiyon olmak çok basit bir şey değil.

    gelelim tekrardan hocamıza. kendisi devam eder etmez orasını zaman gösterecek. ama biraz düşünelim..

    önümüzde ön elemeler var. takım erken başlayacak sezona. üstelik çoğu oyuncumuz ile yollar ayrılacak. ( kiralık, sözleşme bitimi vs.) takımın komple yenilenmesinin üstüne teknik kadronun da komple yenilenmesi büyük risk.

    bir de şu konuya değinmek istiyorum. hocamızın hiç hatası yok mu ? bir sürü.. isteyen önceki yazılarım da hocama sitemlerimi de görebilir. (bkz: #3121751)
    kadro tercihleri, oyuncu ısrarları, demeçleri yüzünden cezaları..
    uzar gider.

    ama işin sonunda üzüntü de hocadan sevinçlerimiz de.

    elbet bir gün bırakacak kendisi. hatta belki bu sezon bırakacak.

    ama ne kadar geç o kadar iyi..
App Store'dan indirin Google Play'den alın