resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 30180
    ben 10 seneyi aşkındır yabancı bir hocanın süper ligde şampiyonluğunu hatırlamıyorum. herhalde en son zico ile fenerbahçe şampiyon oldu. yani ülke futbolunun yapısı, camia kültürleri falan öyle yeniden yapılanmaya, geleceğin takımını inşa etmeye falan müsait değil.

    bu sezon kaybedilen şampiyonluk tartışmasız hocaya yazar. inatları, egoları, hatalı kadro tercihleri, maça başlaması gereken on birle maçı tamamlaması vs. bir dünya sebep yazabilirim. abartmıyorum bu ülkeye guardiola, klopp falan gelse kimse "kesin şampiyon olur." diyemez. hatta bana göre olmama ihtimalleri daha yüksek. liverpool'un gösterdiği sabrı falan galatasaray gösteremez.

    yapılacak belli her şeye rağmen bizim için en iyi seçenek yine hocanın ta kendisi. hocadan ziyade yönetimin değişmesi gerekiyor. daha güçlü bir yönetimle en azından bir sezon daha kalmalı. yine olmazsa zaten kendisi de devam etmez belki şu an bile devam etmeyebilir. o yüzden çok da fazla yapılabilecek bir şey yok. kaybettiğimiz şampiyonluğa üzüntümüzü yaşayacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın