resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 30139
    hatalari; duran top kullanma konusundaki zaafiyetimiz, bazi maclardaki kadro ve oyuncu degisikligi secimleri.

    bakmayin nefret kusanlara. genel sezon ortalamasi oyun kalitesi anlaminda cok mukemmel olmamakla birlikte tabelaya puan kaybi yazan pek cok macta dunyalari kacirdik. gercekten sac bas yolduran maclar yasadik. yillardir top mop oynatmiyor deniliyor. eger bizim taraftarimizdan geliyorsa bu elestiri (degillerse zaten hukmu yok); acikca yalan soyleniyor. gecen sezon seri yaptik, serimize araya pandemi girdi, donusunde muslera ayak kirilmasi yasandi, yasandi da yasandi. ha niye donuste pandemi oncesi gibi oynamadik denirse bu tartisilir pek tabi dogru bir elestiri olur. fakat “top oynatmiyor yillardir yhaaa” denilirse, biz de ayni maclari izledik. yalana dolana gerek yok.

    yine bu sezon seri yaptik goreceli zor bir fiksturden 8de 8 ile ciktik. ankaragucu maciyla kirilma ani yasadik. penalti, mohamed’in kirmizisi filan derken dususe gectik. yine buradan sonrasi icin, niye seri tek maclik kirilmaya bakiyor diye sorulabilir, dogru bir elestiridir. fakat yine “bu sezon takimin tek duzgun maci yok, top mop oynamiyoruz, cagdisi hoca” vs denirse acikca yalan soyleniyor demektir.

    hani elestiri yapilarak iyi olan dogru olan yakalanmaya calisiliyor, biz galatasaray’iz elestiri bizim kulturumuzde var ya, bu kulturun niyeyse isimize gelen taraflarini aliyoruz gibime geliyor. bildigim kadariyla yalan soylemek bu kulturun icinde olmasa gerek.

    cani sagolsun hocamin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın