resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 30137
    15 mayıs 2021 galatasaray yeni malatyaspor maçında arda tercihi canımızı fena yaktı malesef. yani çok aşikardı, 100 kişiye sorsanız, arda dahil, kimse de demezdi ki arda bu maça 11 başlamalı. üstelik onyekuru yokken elimizdeki tek hızlı çabuk oyuncu kerem'i kenarda bırakarak hiç başlamamalı. muhammed tercihine hiçbir şey demiyorum. halil'in an itibariyle eksiği yok fazlası var. ama arda tercihi çok anlamsızdı ve defalarca işe yaramadığını da görmüştük.

    ben emre akbaba'nın etkisizliğini arda'ya da bağlıyorum açıkçası. tempo yapıp, topu içeri getiremediğimiz anlarda emre de iyice anlamını yitiriyor. bence 2.yarı emre sahada olsa bu kadar atakta en az 1 tane sallardı. sadece kerem-arda değişikliği bile yetebilirdi. hatta madem akbaba çıkıyor, emre kılınç'ı alabilirdi oyuna.

    sonuç olarak maça hızlı ve tempolu başlamamız gerekiyordu. fatih hoca buna engel oldu. gerçektwn arda tercihinde neyi düşündü çok merak ediyorum. tek oyuncu her şeyi değiştirir mi demeyin, değiştirir. bu tür maçlarda rakibin guardını erken düşürmek önemliydi, bunu yapamadık.

    yazdıkça konu dağılıyor sanki, sonuç olarak şunu diyebilirim, ben haftalar önce bu takımın 2. bile olamayacağını söyledim. bana göre sebebi de kadro kalitesiydi. hoca değildi. ama bugün son maçta şampiyonluğu kaybettik ve sebebi tamamen hocanın tercihleri. sezon boyu kötü performansı hocaya bağlamıyorum sadece ama bu gece hocalığının hakkını veremedi malesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın