resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30162
    bugün saat 18:00'de bana deseler ki "beşiktaş göztepe'yi 2 farkla yenecek. razı mısın?" güle oynaya razıyım derdim. adam ciddi ciddi göztepe'nin beşiktaş'tan puan alacağını düşünmüş. hangi göztepe, savunmadan bihaber, her maç 5 yeme potansiyeli olan göztepe. allah var beklediklerimden daha dirençli çıktılar ve sadece 2-1 yenildiler.

    yani göztepe 1-2 beşiktaş maç skoru öyle büyük avantaj ki. ama sen evinde malatyaspor'a ilk yarıda 1 tane bile gol atamıyorsun üstüne yiyorsun. ne için, 30 dakikalık arda için, trabzon ve konya'ya attığı gollere rağmen ne oynadığını kimsenin anlamadığı akbaba için, mustafa sağlamken 11 oynattığın halil için. koskoca 45 dakika yahu. 2-0'la içeri girsen inanılmaz bir avantaj. ama 0-1'le giriyorsun. göztepe bu kadar işte. en fazla fark olmasın diye direnir. onu da yaptılar zaten. sen ne yapıyorsun? 40 tane orta yaptıracağın maça muhammed ile başlamıyorsun. kılınç duruken akbaba ile başlayarak orta sahayı boşaltıp habire kontra yiyorsun.

    şu sözlükten 7 kişi toplanıp takımı yapsak, plan oluştursak malatyaspor'u en az 4-0 yenerdik. en az. şimdi canın sağ olsunlar havada uçuşuyor. misal göztepe maçı 0-5 falan bitse yine bir şey demem. ama 4-0 yensek şampiyonduk yahu. şampiyonluk maçında şu skoru aldırmıyorsan sezon komple sana yazar.

    son hafta bile avucunun içine kadar gelen şampiyonluğu
    plansızlığı ve yanlış tercihleri sebebiyle dünün jokeyine teslim eden teknik direktör.

    (bkz: 15 mayıs 2021 galatasaray yeni malatyaspor maçı)
    (bkz: 15 mayıs 2021 göztepe beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın