resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 30026
    2020-2021 sezonunda oynattığı futbol özelinde eleştirdiğim, sahada oynanan futbol dışındaki konuları fazla gündeminde tuttuğu ve konsantrasyon kaybı yaşadığı için kızdığım, bazı oyuncular için gösterdiği ısrarı ve yaptığı tercihleri anlayamadığım, son yıllardaki avrupa karnesiyle beni üzen teknik direktörümüzdür.

    gel gelelim kendisi fatih terim'dir. daha şundan 2-3 hafta önce bir sürü aklı selim insan birbirini "terimsporlu" ve "terim düşmanı" olarak etiketleyip birbirine girmişken bugün bu kişiler kol kola kenetlenmiş ve tam konsantrasyon halinde ligin son maçını bekliyorsa kendisi sayesindedir. 2 sezondur sahada gösterilen performanstan neredeyse kimse mutlu değilken ve beklentiler düşükken, sezon boyu 3 golden fazla gol yememiş malatyaspor'a zorlanmadan 4 fark atabileceğimize yürekten inandıran da kendisidir. dünya üzerinde finalleri oynama, takımını kritik maçlara hazırlama, rakip camiaları baskı altına alma gibi konularda kendisinden daha iyi bir teknik adam olduğuna inanmıyorum. 15 mayıs 2021 günü oynanacak lig maçlarını beşiktaş camiasının nasıl bir psikolojiyle, galatasaray camiasının nasıl bir psikolojiyle beklediğine bakarak ne demek istediğimi gayet net anlayabilirsiniz.

    ligin son maçları sonrasında şampiyon olsak da olmasak da bugün yaşadıklarımızla "iyi ki galatasaraylıyım." diyebiliyoruz. biliyorum ki sonraki sezon olası kötü futbol ve avrupada kötü sonuçlar sonucu kendisini yine eleştirsem bile günün sonunda "iyi ki galatasaraylıyım." diyebileceğim.

    milyonlarca insana "iyi ki galatasaraylıyım." dedirttiği için kendisine teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın