resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 29908
    kendisine mevki olarak bile denk olmayan rakip camianin baskaninin sokak kabadayisi diye satasmasi, hocaya ceza aldirip takima zarar verme calismasi hayal urunu bir dis gucler edebiyati mi?

    kendisine alt perdeden yaptigi elestirilerde bile 3-5 mac ceza verilirken, en guncel ornegiyle birkac mac once tribune saldiran emre b. ile volkan d.’nin cezanin c’sini almamasinin nedeni, aslinda var olmadigi sozlugumuzde bile iddia edilen hayal urunu mhk lobisi mi?

    her kulupten yoneticiler, oyuncular, teknik ekip vs macina gore cani yaninca hakemlerden, duzenden, tff’den yana sikayet ediyor ve dert yaniyor. peki hangisine tff baskan yardimcisi veya yonetim kurulu duzeyinden jet hiziyla cevap veriliyor? hangisine verilecek cevap icin tff resmi sitesi kullaniliyor? tff’in kendisine karsi yanli tutumu da hayal urunu oyle mi?

    o yuzden “dis gucler” kadar bos beles sekilde elestiriler arasina sikistirilan daha baska bir kelime var midir bilinmez. oyuncu secimi, oynattigi taktik, istedigi/istemedigi transferler, bunlarin hepsi elestirilebilir. elestirilmelidir de daha iyiye yol almak adina. ha ama “dis gucler” kisvesi altinda diyerek yukarida hepimizin gozleriyle gordugu, sahit oldugu, bu entryde gecmeyen tonla haksizliga eyvallah edecekseniz, alintilayarak benzetmesini kullandiginiz seyin kotu ozelliklerine (hedef gosterme, cogulculukla itibarsizlastirma, var olan somut gercekleri yok sayma, haksizin hakliyi yuksek sesiyle bastirmasi vs) ortak oluyorsunuz demektir.

    ekleme: pek cok macta kirmizi kart gormemize, penalti yapmamiza sebep olan sembol olabilecek kararlarin daha hafiflerine -sans mi sanssizlik mi bilinmez- yakin sureler icerisinde rakiplerin maclarinda rastladik. hakemin gormesini zaten gectik de var gibi bir sistemin uygulandigi duzende var’a bile cagrilmadi. bunlar 10-15 yil icinde de olmadi yani sans mi sanssizlik mi deme sebebim o. bizim canimizin yandigi gundem sicakken yasadik hepsini. bu durum dogrudan fatih terim’e yonelik degil tabi ki. icinde bulundugumuz duzende istenmeyen adam ilan edilen birinin yonettigi takimin yasadiklari. 17 takim imzali bildiriler vs. kasttettigim sey. ayrica bir gazetede gs muhabiri/yazari guzel bir karsilastirma yapmisti gs olunca bunlar verildi, baska takimda olunca verilmedi gibisinden yazmisti jpg bulursam benzer temali hakem muhabbetlerine direkt link ilistirecegim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın