resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29944
    - konsantre olursa
    - demoralize olmazsa
    - istediklerini yapan bir dediğini iki etmeyen bir yönetim olursa
    - oyunculara veya yönetime küsmezse
    - kafasını sahaya verirse
    - motive olacak bir şey bulursa
    - canı isterse, s..nin keyfi gelirse vs. vs.
    8 mayıs 2021 galatasaray beşiktaş maçında ve sonrasında özellikle takip ediyorum fatih terim'i öven, takdir eden, "bakın gördünüz mü fatih hoca ligin sözde en iyi takımını ve hocasını nasıl top edip oynadı" diyen entry'lerin çoğunda böyle bir açıklama var. bu durum bir tek bana mı anormal geliyor anlamıyorum. kulüpte canı isteyince hocanın maaşını versin o zaman. profesyonellik bu işin neresinde? tff,mhk,fbjk lobileri, dış güçler ve illuminati gibi hocanın düşmanları bu hafta sonu "ulan bu maçta bir salalım fatih hocayı bakalım napacak, buradan da şampiyonluğu alabilecek mi?" diye düşünüp, hocaya yeni bir challange mı yaptırıyor. yazık değil mi bu kaybedilen iki şampiyonluğa ?
    daha önce de söyledim (bkz: #3160436) dünyada hiç bir takım her istediği oyuncuyu alamıyor, foden, haaland alınsa bu sefer hoca cavani'yi istemişti bunlar gitti falcao'yu aldı diye bir şey çıkar bu işin bir sonu yok. ayrıca neden alınmayan oyuncular kadar 2 sezondur ligdeki en iyi kadronun bizde olduğu konuşulmuyor?
    ben fatih terim romantizminden ve fatih terim'i galatasaray'dan fazla sevenlerden çok sıkıldım gerçekten. isterse 750 şampiyonluk 125 şampiyonlar ligi kazansın, bir yerden sonra zarar vermeye başlıyorsa, başarısızlıklar art arda geliyorsa o insana teşekkür edip yolları ayıracaksın. başarısızlığa sürekli bahaneler üretip hocayı haklı çıkarmaya çalışmak hem hocaya hem kulübe büyük zarar veriyor, zorlamanın alemi yok. ayrıca unutanlar için hatırlatalım hiç kimse galatasaray'dan büyük değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın