resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29940
    miadı doldu, okan gelsin diyenleri ters köşeye yatırmış teknik direktörümüz. bu demek değil ki tüm sezon, iyi futbol oynattı. bazı maçlarda bariz hatası vardı. hatta bazı maçlar sonrası rezalet futbola bakmayıp, hakemlerden bahsetmesi baya saçmaydı.

    ayrıca üzerinde durmak gerekir ki var sisteminin geldiğinden beri fahiş hataların, hatta kasıtlı hataların yapıldığı bir sezonu geri de bıraktık. aynısı dün akşam ki rakip takıma yapılsa 56 sene bu sezonu dillerine dolarlardı. rize maçında hatalı karar verdi diye emekli edilen hakemler varken, luyindama'nın gözünün çıkmasına neden olabilecek pozisyonda kırmızı vermeyen hakemlerin emekli edilmediği bir çürümüş düzenden bahsediyoruz.

    eksik de olsa beşiktaş takımını dün gece sahadan sildi. tek eleştirim, neden 4. gol için bastırıp, ikili averajda öne geçmeye çalışmadık?

    son olarak ne kadar övsek de artık mustafa cengiz'in ciddi manada psikolojik olarak sıkıntılar çektiğini ve bu sebeple hocanın da aklını sahaya veremediğini düşünüyorum. umarım seneye yeni yönetimle, iyi bir sezon planlaması sonrası kaldığı yerden devam eder.

    (bkz: 8 mayıs 2021 galatasaray beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın