resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29933
    8 mayıs 2021 galatasaray beşiktaş maçındaki oyun kurgusu, taktik tutarlılık, takımın psikolojik olarak yüzde yüz hazır olması gibi şeylere bakınca ah be hocam diyor insan içinden. bu sezon sadece bir derbi kaybetti onda da takım on kişi kalmıştı. onun dışında fenerbahçe'yi bir kez deplasmanda, trabzonspor'u bir kez deplasmanda, beşiktaş'ı da içeride yendi. bu üç maçta da oyun kurgusu, takım psikolojisi üst düzeydeydi.

    hoca belli ki ağırlığı yüksek olan maçlarda takımı bir başka hazırlıyor. bu işi ciddi anlamda iyi yapıyor. peki hocam diğer maçlardaki tuhaf oyunlarımız neden o şekilde gerçekleşiyordu onu soruyor insan.

    zorunluluklar dışında yaptığı tercihleri konu dışı tutuyorum, elinde çok alternatif yokken mecbur kaldığı durumlar oldu ancak elinde o bölgede oynayabilecek as takım oyuncusu varken inatla tuhaf denemeler yapıp yaşanan tercih hatalarını düşününce gerçekten çok üzülüyorum. taylan varken (oynayabilecek durumda olduğu halde) etebo ısrarı, çoğu maçtaki akbaba ısrarı, ömer bayram ısrarı bizim oyunumuzu maalesef çok bozdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın