• 444
    euroleague 2020-21 sezonunda final four'a olabilecek en iyi şekilde yükselmiş takım. çeyrek final serisinde eğer real madrid'i süpürseydi bu kadar umutlu olmazdım. tabii ki bu durum istenen şekilde olmadı fakat, olay bittikten sonra en iyisi oldu diyebilirim kendi açımdan.

    öncelikle anadolu efes oyuncuları kendilerinin dokunulmaz ya da yenilmez olduğu yargısından kurtuldu. ispanya'daki iki maçı da rakibin geriden gelerek kazanması oyunculara bu seviyelerde disiplini elden bırakmamak gerektiğini açıkça gösterdi.

    4 mayıs 2021 anadolu efes real madrid basketbol maçı'nın yani serinin 5. maçının da son anlarda kazanılması da takıma son dakikaları oynayabilme, eğer son dakikalarda başa baş kalırsak ne yaparız stresini erkende yaşama fırsatı doğurdu. bununla da başa çıktıkları görmek oyuncular için ayrı bir özgüven oluşturacaktır.

    yine 4 mayıs 2021 anadolu efes real madrid basketbol maçı, final four maçı gibiydi. kazanırsan devam, kaybedersen evine dön. bu havayı da real madrid gibi tecrübeli bir ekip karşısında vermeleri çok yerinde oldu.

    yine 4 mayıs 2021 anadolu efes real madrid basketbol maçı'nda takımın en önemli oyuncusu shane larkin'den son periyodun belirli kısmı hariç neredeyse hiç fayda alamamışken singleton ve simon'u oyuna dahil edip, maçı kazanmak, final four için önemliydi. oyuncular birileri kötü olduğu zaman, daha güvenli şekilde şut tercihinde bulunabilirler. aynı zamanda uzunlardan da neredeyse katkı alınamadı. tibor da en azından kendisini daha hazır hissedip final four'da yine acil durumda kullanılabilir olduğunu gösterdi.

    uzun lafın kısası, yol biraz yorucu oldu ama sonuç olarak olabilecek en iyi şekilde oldu. hem oyuncular, hem teknik ekip için daha iyi final four'a hazırlanma fırsatı olmazdı.

    umarım kupayı kazanırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın