resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29814
    fatih terim'i çok severim. canımız,ciğerimiz efsanemizdir. en mutlu anlarımızın çoğunu hocayla yaşadık. ancak dördüncü fatih terim döneminde süper lig 2017-2018 sezonu hariç oynattığı futbol beni tatmin etmedi. geçen sezon pandemi öncesi 8 maçlık güzel futbol oynadığımız bir dönem olsa da sonuçta lig 34 haftadan oluşuyor. son iki yıldır kupa bile kazanamıyoruz. fakat beni en çok hayal kırıklığına uğratan avrupa kupalarındaki performansımız oldu.

    2018-2019 sezonunda şampiyonlar liginde ilk sezon porto, schalke 04 ve lokomotiv moskova gibi kolay bir gruptan sadece 4 puan alarak üçüncü olduk. avrupa ligi'nde ise benfica'ya karşı hiçbir varlık gösteremeyerek elendik.

    2019-2020 sezonunda real madrid, psg ve club brugge gibi oldukça zorlu bir gruba düşmüştük. zaten gruptan çıkmamızı beklemiyordum bu yüzden fatih hoca'ya kızamam ancak grubu sadece 1 golle ve deplasmanlardaki psg ve real madrid hezimetleri yüzünden averaj takımı olmamız maalesef hocaya yazar.

    bu sezon başında ise rangers fc e karşı hiçbir varlık gösteremeden elendik. maalesef hocanın son 3 sezonki avrupa karnesi berbat. bu süreçte sadece 3 galibiyet alabilmişiz ve bu takımlar da neftçi bakü, hajduk split ve lokomotiv moskova gibi zayıf rakipler. önümüzdeki sezonda avrupa kupaları'nda yine hayal kırıklığı yaşamamız olası.

    fatih hoca'yı ne kadar çok sevsem de artık teknik direktör olarak miadının dolduğunu düşünüyorum. ben kendisinin futbol direktörü olup scout ekibinin raporu ve yeni teknik direktörün istekleri doğrultusunda takıma genç oyuncular kazandırmasını isterim. tabii yerine gelecek teknik direktörü de kendisinin seçmesi lazım(benim gönlümden okan buruk geçiyor).
App Store'dan indirin Google Play'den alın