resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29766
    şampiyon yaparsa çok iyi oynattığı içindir. yapamazsa çalmışlardır şampiyonluğunu.

    takımın 3 senedir top oynadığı yok. tamam ligdeki her takım 3 senedir kötü avrupa'daki sonuçlar da bunu net gösteriyor zaten ama ligde kötünün iyisi şampiyon oluyor işte. kötünün iyisi bile olamıyoruz iki senedir. üstelik geçen seneki rakip bu sene kümede çırpınan ibb.

    yapboz gibi 11 değişir mi yahu? luyindama bir var bir yok. evlat kontenjanı her dönemde olduğu gibi yine sınırsız.
    takım ruhu sıfır. muslera bile bıkmış vaziyette eski heyecanı yok. takımın başında terim değil erol bulut, aykut kocaman falan var sanki. öyle bitik karanlık bir enerji var takımda.

    sözün özü, bam bam top oynatan eski terim yok artık. bunu yaşlılık veya doygunluğa bağlayabiliriz ama ben doygunluğa bağlamam. başarıya doymayacak, hep daha fazlasını isteyecek bir karakter fatih hoca. ama istemek keşke yetseydi başarılı olmak için.

    öte yandan ağzını açıp iki cümle kursa 5 maçtan başlıyor. tff de bu konuda darlıyor adamı. yönetimle de arası kötü. futbolcularla da iletişimi zayıf ki saha içinde tek bir karara isyan eden futbolcu yok, kabullenmiş durumdalar her şeyi. bitse de gitsek havası var.

    bir de fütursuzca ve bıkmadan yan pas yapan takımı izlerken kaç maç uyuyakaldim bu sene hatırlamıyorum.

    istifa etmemesi için tek bir sebep yok artık.

    bugün takımı küme bile düşürse fatih terim galatasaray'ın en büyük efsanesi olarak kalacaktır.

    ama istifa ederek de takımına çok güzel bir hizmet sunabilir.

    geçen sene ligi 6. bitirdik, bu sene de en kötü 3. olacağız. bundan daha kötüsü de olabilir ama 11. olmakla 6. olmak arasında hiçbir fark yok.

    ama artık neden daha iyisi olmasın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın