resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29759
    kendisine gösterilen vefa, saygı ve inanç çok tehlikeli bir şekilde siyasette gördüğümüz biat kültürü ile karşılaştırılmaya başlandı. ve bunu bu sözlükte sistemli bir şekilde dile getiren "yazarlar" çıkmaya başladı.

    terim'in bu kadar şuursuzca eleştirilmesine karşı çıkanlara bu aşağılamayı ve iftirayı atmak ne kadar doğru peki?

    terim'i savunan hiç kimse son yıllarda oynadığımız kötü futbolu savunmuyor. maalesef lağım çukuru haline gelmiş türk futbolunu tüm etkenleriyle değerlendiriyor fatih terim'in bu formsuzluğuna rağmen devam etmesini isteyenler.

    fatih terim'e vefa göstermek, hala ona inanıyor ve güveniyor olmak "biatçılık", "reisçilik" değildir. elma ile armutu karıştırmayalım, mevzuyu sulandırmayalım.

    başarısızlığa ve kötü futbola bahane yapmaya çalışmıyorum, saha içi eleştirilerin de çoğuna katılıyorum. fatih hoca bizi bunların tam tersine alıştırdığı için takımın ruhsuzluğuna üzülüyorum ancak belli sınırları da çizmeliyiz, böyle bir figüre vefa da göstermeliyiz.

    hoca mevcut konjonktürde güzel oyundan, teknik-taktikten, oyuncu tercihlerinden çok daha önemli şeyler olduğunu, çok daha büyük sorunlarımız olduğunu gösteren bir paylaşım yapmıştı. bunu da es geçmeyelim.

    https://www.instagram.com/p/COQaH47Ll7z/

    ayrıca (bkz: fatih terim/#3141684)
App Store'dan indirin Google Play'den alın