resim
Sasa Ilic
Görev:Teknik Direktör
Takım:Pari NN
Yaş:46
Uyruk:Sırbistan
  • 500
    en sevdiğim eski oyuncularımızdandır ilic, kullanıcı adımın ilhamıdır. bize transfer olduğunda 12 yaşındaydım. bir hafta sonu evdekiler yeni uyanmış, beni ekmek ve gazete almaya yollamışlardı. bende babamın gazetesini alırken yanında bir tane de kendime spor gazetesi alırdım. ilic ile o gazete sayesinde tanıştım ilk defa. gazetenin manşetinde partizan başkanının fotoğrafı ve yanında bir cümle :"oğlumu kaybettim." bu sözleri gerçekten söyledi mi partizan başkanı emin değilim, hatta fotoğraftaki adam o mu, ondan bile emin değilim.

    ama çocuğum tabi daha. artık bu cümle beni nasıl etkilediyse; ilk defa adını duyduğum bu futbolcuya formamızı giymeden hasta oldum. kimi aldık lan biz böyle havalarında geziyorum sokaklarda. sokakta maç yapıyoruz; ben ilic oluyorum, arkadaşlar o kim diyor.
    yeni sezonun ilk maçı, rakip konyaspor. o zamanlar evde ligtv falan yok, ünlü futbolcu hakan ünal'ın tanınmadığı yıllar. maçları izleyemiyoruz. babam bir elinde sigara, masasında çay bahçede maçı radyodan dinliyor. ben de pek sevmediğimden radyodan maç dinlemeyi top oynamaya çıktım. eve döndüğümde maç bitmişti, 2-1 kazanmıştık. 2 golümüzün sahibi de aynıydı. "sasha ilic." tarifsiz bir mutluluk yaşamıştım.

    iyi ki varsın ilic, seni ve 22 numaralı formanı benim gibi bir çok galatasaray taraftarı çok sevmişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın