• 27287
    matematiksel olarak şampiyonluk şansı sürdüğü müddetçe tüm ihtimalleri zorlaması gereken takım.

    2020-21 sezonu, son 4 haftaya girdiğimiz bugüne kadar hem şanssızlıklar hem de formsuzluklar sezonu oldu bizim için.

    pek çok sakatlık yaşadık, oyuncularımızı koronavirüs sebebiyle uzun süreler kullanamadık, kart cezaları en istemediğimiz yerlerde karşımıza çıktı.

    koronavirüs'e yakalanıp 10 kilo verecek kadar ciddi şekilde yaşayan ryan babel, çok şanssız şekilde gözünü kaybetme noktasına gelen omar elabdellaoui, tam form tutmuşken idmanda yüz kemiklerini kıran radamel falcao ve sakatlıklar haricinde yediğimiz son dakika golleri, kaçırdığımız fırsatlar... şanssızlık neredeyse hiç yakamızdan düşmedi.

    hocamız sezonun genelinde çok formsuzdu. oyuncularımız da kesinlikle inanılmaz form düşüşleri yaşadılar. ilk maçlarında fırtına gibi esen henry onyekuru, mostafa mohamed ahmed gibi isimler birkaç hafta sonra sert şekilde formdan düştükleri dönemler yaşadılar. kadromuzun neredeyse tamamı sezon boyunca, çoğunlukla uzun dönemlerde olmak üzere formsuzdu.

    tüm bunların üzerine sezon başında ve devre arasında yapılan ve yapılmayan transferler, hoca-yönetim uyumsuzluğu gibi sorunlar yaşadık.

    her şeye rağmen son 4 haftaya girilirken, evimizde karşılaşacağımız beşiktaş'la 6 puanlık bir fark var, fenerbahçe'nin de 29 nisan 2021 alanyaspor fenerbahçe maçı henüz oynanmadığı için maç fazlasıyla ikili averajdan dolayı önündeyiz. sezon başında bana bu kadronun sezon içinde şampiyon olma yolunda bir dönem favori olacağını söyleseler inanmazdım. 19 mart 2021 galatasaray rizespor maçı, 3 nisan 2021 hatayspor galatasaray maçı ve 10 nisan 2021 galatasaray karagümrük maçının üçünden toplam 1 puan almasak muhtemelen yine net favori olarak girecektik son 4 haftaya.

    rakiplerin puan kaybedecekleri neredeyse kesinken, evimizde direkt rakibimizle maçımız varken şansımız ne kadar az olursa olsun kalan tüm maçlarda bu takımın çıkıp oynaması ve kazanması gerek. olmayacaksa olmaz ama böylesi bir sezonda kesinlikle olmaz diyebilmek için matematiğin bize bunu söylüyor olması gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın