resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29602
    mustafa cengiz yönetimini savunmak için söylenen "ama ffp var, bonservisli oyuncu mu alabiliyoruz" sözü kendisine şener'i babel'i neden aldın diye sorulan galatasaray efsanesi. mert müldür boştaydı da hoca almadı yada shaqiri bize gelecekti de babel'de karar kıldı hoca. kaldı ki fulham performansını izleyen birinin babel'i istememe olasılığı bile yoktu. beğenmediğimiz, hocanın neden oynatıyor dediği çoğu oyuncuyu sadece mecburiyetten aldık.

    hocanın forma adaletini sağlayamadığını sık sık okuyoruz burada. bunu yazanlar haftanın 5 günü antrenman izliyorlar çünkü. geçen sene taylan için çıkartılan kıyameti hatırlayalım. geçen sene taylan şu anki taylan'ın 10'da 1'i değildi. bu sene de kerem ve halil için çıkarılıyor bu. çoğu kişi 1 hafta önceye kadar halil'in futbolcu olmadığını söylüyordu. hoca bu oyuncuları atsın sahaya da ali yavuz kol gibi linç yesin. kerem bile linç yedi bu sene. fm oynar gibi sahaya atılması isteniyor. genç oyuncular için biraz sabır. burası almanya değil ki oyuncunun mental ve fiziksel gelişimi 17 yaşında worldclass seviyede olsun. kerem'in seneye 11 oyuncusu olacağı çok açık zaten.

    hocanın 3,5 senedir kronik bir kötü futbol oynattığı yalanı var. 17/18 ve 18/19 için buna yanıt bile vermem. ligde 2019 - 2020 sezonu 17. haftadan 26. haftaya kadar oynan oyun kötü müydü? o sezonun ilk yarısı neden kötü oynuyorduk hatırlayan var mı? evet hocanın onyekuru, samatta gibi hızlı oyuncu istekleri yerine getirilmemişti. "rizedeki aslan" bile çok şey değiştirirdi. kış transferinde onyekuru'nun gelişi ile değişen galatasaray cehresini hatırlayın. gelelim 2020 - 2021 sezonuna. ilk yarı oynanan oyun kötü mü merak ediyorum. bu sezon kötü oyun ne zaman kronikleşti peki. çok açık ve net, inkar edilemez bir biçimde yönetimin sahaya traktör sokup oynadığımız iyi oyunu oynatılamaz hale getirene kadar (yada traktör sokmayı akıl edecek kadar liyakat sahibi olmayan insanları göreve getirerek). yönetimin belhanda şovu ise takımın kalan motivasyonunun kafasına sıktı. o sözleri herhangi bir oyuncu söylese gönderilmezdi. şener hatta etebo söylese de gönderilmezdi. belhanda'nın gönderilme sebebi, sahayı mahveden yönetim repütasyonunu kurtarmak içindi. çünkü belhanda yıllar içinde popülist söylemlerle bilinçsiz insanların nedensizce hedef noktasına oturtulmuştu.

    sonuç olarak, hocaya bir eleştiri değil popülist söylemler ile bir saldırı var. hocaya sallayanlar bu pırıltılı sözlerden etkilenen ve hype trenine atlamak isteyen bilinçsiz insanlar. hocanın ekibinin burayı takip ettiğini düşünüyorum. sadece gündem olmak için, "attention" alabilmek için hocaya saldıranların oluşturduğu rüzgarın kayadan toz bile alamadığını söylemek isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın