• 37
    mayıstan da evvel, nisanda şampiyon olduğumuz hem de 3. yıldızı taktığımız maç.

    arif’in kaçırdığı penaltı, penaltı pozisyonunun başından sonuna kadar kaçacağını gösteriyordu zaten. maç 1-0, hasan ile öndeyiz, ancak kocaelispor çok da aman aman olmasa da baskılı oynuyor. ahmet arslaner, cihan haspolatlı, ahmed hassan ve serdar topraktepe sindirmiş bizimkileri, sağlı sollu geliyorlar. zaten şu saydığım oyuncuların 3’ü büyük takım yaptılar en sonunda. lazarov ve iordanov da var aynı kadroda. hikmet karamanlı kocaelispor aynı sezon finalde beşiktaş’ı 4-0’la fena harcamış, bir rivayete göre sezon başı hazırlık kampında temmuz ayında arsene wenger’in arsenal’ını da hacamat etmişti.

    maçın son 10-15 dakikası açık söyleyeyim gol yeriz endişesi yok ama ‘bir an evvel atıp şu 2’yi rahatlasa herkes’ kafasındayız. hasan, ayhan, mondragon ve ilginçtir victoria maçta bizim takımın en iyileri. 66’da ümit yerine giren radu etkisiz oynuyor ama gözler üzerinde. kocaelispor kalecisi ahmet şahin’in üzerine sebepsizce çullanması sonucu o sezon ilhan mansız ile gol krallığını paylaşacak arif adeta diagne penaltısı atıyor ve fırsattan faydalanamıyoruz. ancak en başta da söylediğim gibi, sanki kaçacağı en başından belliydi.

    derken ayhan’ın sarkıttığı uzun topta arif ve radu birlikte koştular, arif o geceki ikinci asistini yaptı, radu attı şampiyonluk geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın