resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 29591
    galatasaray kulübüne kattıklarından dolayı fatih terim'in heykeli florya'ya ya da tt arenaya dikilmeli. fatih terim yaşayan bir efsanemizdir bu tartışılmaz. fakaat; son yıllarda oynattığı daha doğrusu oynatamadığı futbol artık galatasaraya zarar vermektedir(son şampiyonluk da dahil). ben 26 yaşındayım, 5-6 yaşımdan beridir galatasaray'ı takip ederim bilinçli olarak. fatih terim'i neredeyse babam gibi görürüm. arkadaşlar, sevgili renktaşlarım artık olmuyor bu çok açık bir gerçek bunu kabul etmek lazım. bu gidişat hem fatih terim'i hem galatasaray camiasını hem de biz taraftarları yıpratıyor. hocamızın kötü ayrılmasını hiç istemiyorum. kavgasız gürültüsüz sene sonu istifasını versin tek dileğim bu. şunu söylemekten de çok acı duyuyorum galatasaray'ın kurtuluşu şu saatten sonra fatih terim'in gidişidir. eğer önümüzde ki sezon da takımda kalırsa yine aynı senaryoyu yaşayacağız son 4 sene de yaşadığımız gibi.

    ben okan burak'a kesinlikle şans verilmesinden yanayım eğer fatih terim giderse sezon sonu yegane isim okan buruk olmalı. adam hem galatasaraylı hem günümüz futboluna yatkın bir oyun aklına sahip hem de genç dinamik bir hoca. kesinlikle başarılı olur demiyorum ama en iyi ismin kendisi olduğunu düşünüyorum. abdullah avcı'nın 10 senede yapamadığını adam 1 senede yaptı gitti başakşehiri öyle ya da böyle şampiyon yaptı. cl de manchester united'a leibzig'e tabiri caizse kök söktürdü. bu yüzden en iyi isim bizim için okan buruktur.

    umarım bundan sonraki süreçte yıkımlar yaşamayız. o özlediğimiz avrupa'da esip gürleyen takımımızı tekrardan hatırlarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın