• 27174
    takımla ilgili dikkatimi çeken bir şey var. hataylı olmamdan dolayı hatayspor maçlarını da izliyorum. denk geldikçe anadolu maçlarını da takip ediyorum. yani uzun lafın kısası ligde haftada en az 3 4 maç izliyorum.

    bu kadar maç arasında bizim maçlarda dikkatimi çeken duran topları rakip sahada kullandığımız zaman korner olur serbest vuruş olur farketmez, dönen top bir anda geri paslarla kalemize geliyor. yani rakip sahada duran top attıktan sonra yaklaşık 10 saniye içinde topun muslera ile buluşmasını izliyoruz.

    türkiyedeki veya dünyadaki herhangi bir takım duran topu rakip savunma karşıladıysa yeniden atak yapmaya çalışır, içeri doldurur, pas verir veya şut dener bugün yediğimiz goldeki gibi.

    benim bu takımı izlerken en çok yorulduğum nokta her sıkışanın topu en geriye musleraya dönmesi. böyle oyuna da böyle futbola da lanet olsun. geri pas atıyor diye selçuğa yıllarca eleştiride bulunup bugün 10 kişi sürekli geriye oynayan takıma ve teknik ekibe eleştiri getirmeyenlere de yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın